M Metover OP ⭐ 18y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #2 evet, çatır çatır okudum. teoriye katılıyorum 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #3 Verilmemiş miydi ? Verildiysede sorun değil güzel paylaşım. (=Dipnot : bri < Birin baştaki harfiyle sondaki harfleri olması gereken yerlerde değiller ama yinede bir diye okuyoruz. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 16 yil once #4 Verilmemiş miydi ? Verildiysede sorun değil güzel paylaşım. (=yav verilmişti ama kurtulun şu tavırdan kardeş 10yüzbinmilyon yıl önce verildi adam nerden bulucak onu şimdi verildimi verilmedi mi diye. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Scintillate ⭐ 17y 16 yil once #5 evet, çatır çatır okudum. teoriye katılıyorum 🤝 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #6 Bende tam keşke türkçe yazsaydın yazıcaktım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #7 Çatır çatır okudum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #8 Çoook eski, evet okudum (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 16 yil once #9 evet, çatır çatır okudum. teoriye katılıyorum 🤝me2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FoundeR ⭐ 18y 16 yil once #10 Harbiden çatır çatır okunuyor ilginç 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil