Az önce Kasparsky için açtığım konuyu kendi msjlarımda göremiyorum. Silindimi ve Silindiyse niye silindi?
kaspersky için açtığım konu silindimi?
· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Evet silindi.Çünkü forumda crakli,keyli vb. hack olaylarını içeren Full Programlar paylaşmak yasaktır! 😉
Evet silindi.Çünkü forumda crakli,keyli vb. hack olaylarını içeren Full Programlar paylaşmak yasaktır! 😉
🎭
o actıgım konuda crak ve key yoktu.. adı üstünde regedit resetleyici vardı.. silerken bi konuyu tam okuyun öyle silin 👍 virüslü olabilir diyorsanda acıklaması vardı isteyen programsızda yapabilirdi modluk yapıyorsunuz bari adam gibi yapın 👍
o actıgım konuda crak ve key yoktu.. adı üstünde regedit resetleyici vardı.. silerken bi konuyu tam okuyun öyle silin 👍 virüslü olabilir diyorsanda acıklaması vardı isteyen programsızda yapabilirdi modluk yapıyorsunuz bari adam gibi yapın 👍
Al işte sinirlenmiyim sinirlenmiyim diyorum yine beni çileden çıkarmayı başarıyorsunuz çok sağolun ya.Öncelikle programı ben silmedim kim sildi de bilmiyorum ve şu anda bilmek de istemiyorum.Ben sadece konu başlığına bakarak o konu başlığında bir hack olayı olduğunu düşündüm ve sen böyle bir başlık açına seni bilgilendirmek istedim.Ama yine adam gibi görev yapmayan mod oldum.Ama unuttuğunuz bir şey var bizde insanız. ❗
kardeş kusura bakma sen silmediysen sana lafım yok bu ettigim laf silene siilen adam gibi modluk yapsın okumadan bişey silmesin.. paylaşım sitesi deniliyor.. bişeyler paylaşıncada siiliniyor.. silecekseniz paylaşımları nie paylaşım sitesi deniliyor.. !!!
kardeş kusura bakma sen silmediysen sana lafım yok bu ettigim laf silene siilen adam gibi modluk yapsın okumadan bişey silmesin.. paylaşım sitesi deniliyor.. bişeyler paylaşıncada siiliniyor.. silecekseniz paylaşımları nie paylaşım sitesi deniliyor.. !!!
Paylaşım yapmak yasalara aykırı olmadığı sürece yasak değildir.Her şeyi kafamıza göre yapamayız burada belli kurallar çerçevesinde yapılıyor.Neyse senin bunu anlayabileceğini sanmıyorum.Gir biraz hava al gez dolaş kendine gel sonra geri gel. 👋
Kilit ❗
Meraba..
Açtığım önceki konuda kaspersky sınırsız kullanımından bahsetmiştim ama pm den gelen maillerde sınırsız kullanımın nasıl oluğunu sormuşlar.. İşte kaspersky 7.0 sürümünü sınırsız kullanım;
Kaspersky 7.0 serisi için geçerlidir.
Kaspersky indirip kurulumda 30 günlük demo versiyonunu seciyoruz.
Kurulum bittikten sonra kaspersky ı sağ alt kösedeki ikonundan tamamen kapatın ve çıkış yapın.
Başlat çalistir'a-regedit yazınca sol üstte Karşımıza 5 tane Klasör çıkar onlar biriside "HKEY_LOCAL_MACHINE" işte buna girin.
"HKEY_LOCAL_MACHINE" içine girince içinden çıkan "SOFTWARE\" 'ye girin ve onun içinden çıkan "KasperskyLab\" 'a girin ve bunun içinde bulunan "License" dosyasını -silin
ve aynı şekilde aşağıdaki 3 dosyayıda silin
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStorag e <--sil
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography \RNG <--sil
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertif
icates\SPC\Certificates <-- sil
Daha sonra Alttaki sitedeki programı indirerek pc nize kurun ve çalıştırın
http://www.4shared.com/file/54057811/d86d4fa4/trial_reset-kis2009.html?dirPwdVerified=cf0dec09
Kaspersky bu programı çalıştırdıktan sonra güncelleyin ve 30 günde 1 bu programı calıştırın. bu pprogram kasperskyın regeditteki kayıtını silerek 30 günde bir hiç kullanılmamıs gibi sağlıyor pc ye.
Eğer downloaddaki regedit temizleyici çalışmıyorsa programımızı 30 gun kullanın ve 30 deneme suresi bitince sadece bu işlemleri uygulayın regedit resetleyiciyi yüklemeyin ve bir 30 gun daha kazanın,30 gun deneme suresi bitince her zaman aynı işlemleri tekrarlayın yani deneme süresini hiç bitmemiş oluyoruz böylece kaspersky'ı yasal olarak kullanmış oluyoruz.
hem alıntıdır hemde kendimden bişeyler kattım 😜
bir tşk yeter..
( NOT: regedit resetleyici bende vardı ama pcden silmişim bunu başka bir yerden alıntı yaptım.. virüs taraması yapın kesinlikle. Sonradan mesuliyet kabul etmem.. süphesi olan indirmesin sadece işlemleri uygulasın )
Şimdi bana söyler misin , bu crack değilde nedir ? 30 günlük test süresi olan bir programı illegal yollarla süresiz olarak kullanmayı sağlıyor.
Programın ücretsiz olarak verdiği kullanma sınırı 30 gündür , programı kandırarak - yanıltarak yapılan her şey crack'e girer. İllegaldir ve sitede paylaşılması yasaktır.
iyi güzel söylüyorsunuzda sitede o kadar cracklı konu varken onlara dokunmuyorsunuz ben sadece sistem dosyasındaki bi kac değişikligi yaptım diye hemen siliyorsunuz.. sizca adalet mi bu? Ayrıca bide 1 günlügüne siteden banlanıyorum.
Burası mahkeme değil ki kimin konusu görülürse onun konusu silinir , ki diğer konuların silinmediği , yasak olmadığını ve senin konununda silinmeyeceğini göstermez.
iyi tmm haklısınız o zaman bişey demiyorum.. silin gitsin..
Crack ve benzeri şeyleri sitemizde paylaşmak yasaktır.
Siz paylaşım yapmadan one forum kurallarını okusanız iyi olur.
PS:
Burası Silkroad Online Paylaşim Sitesi
Silkroad la ilgili herşey paylaşilabilir
Siz paylaşım yapmadan one forum kurallarını okusanız iyi olur.
PS:
Burası Silkroad Online Paylaşim Sitesi
Silkroad la ilgili herşey paylaşilabilir
Mesajını değiştirip 1 günlüğüne siteden banlınıyorum'u da eklemişsin ;
Siteden bir günlüğüne banlanman illegal konu açtığın için değil, üst üst'e tatmin olmayıp iki konu açman . Yoksa burada benimle konuştuğun gibi artica ile konuşsaydın sorun çözülecekti.
Siteden bir günlüğüne banlanman illegal konu açtığın için değil, üst üst'e tatmin olmayıp iki konu açman . Yoksa burada benimle konuştuğun gibi artica ile konuşsaydın sorun çözülecekti.
S
Streetwise
⭐ 19y
Yeni kanuna göre değil, eskiden beri 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanuna göre telif hakkı içeren her türlü materyalin ücretsiz dağıtımı yasaktır.
- Yasal ve ahlaki nedenlerden dolayı;
Telif hakklarıyla korunan Mp3 ve Klipler, Crack, Serial, Warez, Adult, Hacking olarak tabir edilen içeriğe sahip mesajların atılması yasaktır.
- Yasal ve ahlaki nedenlerden dolayı;
Telif hakklarıyla korunan Mp3 ve Klipler, Crack, Serial, Warez, Adult, Hacking olarak tabir edilen içeriğe sahip mesajların atılması yasaktır.
Kalkıpta öyle bi lafı söyleyip kilit vumasaydı konuya zaten ben burda konusrak sorunu çözerdim senle konuştuğum gibi
S
Streetwise
⭐ 19y
Konu daha fazla uzayıp,birbirinizin kalplerini kırmaya gerek yok.KİLİT...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap