Icerige atla
Extraloob

Kasmıyor

· 13 Yanıt · 2.4K görüntüleme
Q
QuickMeck OP ⭐ 18y
ayarların tam oldugundan eminim sitede verilenlerin aynısını yaptım fakat bot ilk skili kullanıryor parayı alıyor 20 sn bekliyor tekrar ilk skili atıyor :S 2. skile geçmiyor
13 Yanıt
M
McCappy ⭐ 18y
ayarların tam oldugundan eminim sitede verilenlerin aynısını yaptım fakat bot ilk skili kullanıryor parayı alıyor 20 sn bekliyor tekrar ilk skili atıyor :S 2. skile geçmiyor

eventin vermiş olduğu moving speed ile aynı anda bufflardada grass koşma serisinden herhangi biri varsa tek skill vurur bot ekranın aşağısındada hata verir o skill i kullanamıyor diye
Q
QuickMeck OP ⭐ 18y
hayır hata vermiyor.Hatta speed de basılı değil.Fire blow Frozen spear ilk canavara dalıyo para alıyo 20 sn bekliyor.Cham dalsana fire blow atıyo 20 sn bekliyo tekrar fire blow atıyo
M
McCappy ⭐ 18y
hayır hata vermiyor.Hatta speed de basılı değil.Fire blow Frozen spear ilk canavara dalıyo para alıyo 20 sn bekliyor.Cham dalsana fire blow atıyo 20 sn bekliyo tekrar fire blow atıyo

bot ekranından bir ss koyarmısın buraya
Q
QuickMeck OP ⭐ 18y
1 dk buldum hatayı galiba buff a earth fence attack a earth fence koymuşum oyüzden galiba yeni script kuruyorum haber vericem
Q
QuickMeck OP ⭐ 18y
tamam dır oldu saol uğraştıgın için 😊
M
McCappy ⭐ 18y
ne demek işimiz bu
C
CaN_KsK ⭐ 19y
ne demek işimiz bu

😘 harikasın hacım.
M
McCappy ⭐ 18y
ne demek işimiz bu

😘 harikasın hacım.

teşekkürler hacım 😘
X
Xanthos ⭐ 19y
ne demek işimiz bu

😘 harikasın hacım.

teşekkürler hacım 😘
öpüşmeyin nan milletin önünde 😈 😁 😆
M
McCappy ⭐ 18y
senide öPim hacım ayıp ettin 😘 ehueuh
A
allytnc ⭐ 18y
1 şey sorucam sitede sbot u aradım ama kurulumla ilgili hiç 1 şe bulamadım. herşey ayarlama kayıt ve multiclient üzerine yardımcı olursan sevinirim. bu arada ben download ettim ama bende botcfg die 1 şe cıkmadı.
M
McCappy ⭐ 18y
1 şey sorucam sitede sbot u aradım ama kurulumla ilgili hiç 1 şe bulamadım. herşey ayarlama kayıt ve multiclient üzerine yardımcı olursan sevinirim. bu arada ben download ettim ama bende botcfg die 1 şe cıkmadı.

indirdiğiniz rar dosyasına sağ tıklayın hemen 5. sırada klasöre çıkart yazıyor ona tıklarsanız masaüstünde sbot klasörü olur 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: