arkadaslar benim bilgisayar kaymak gibi oynuyodum her oyunu nolduysa çok donmaya başladı haddinden falza donuyo 10saniye oynuyom 5saniye donuyo
speed-X diye bi prog felan da var ama biilmiyom
güvenlik duvarını virus korumayı felan kapattım ama yine aynı
KaSıYo
· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
speed x sroda işe yarayacanı sanmıom. bence bilgisayarın fazla dolu olabilir hdd yada çok program aynı anda çalışıosa yapar. oyun oynarken mümkün oldugunca diger programları kapat. bilgisayar iyi perfonmans vermesini istiosan olabildince boş temiz ferah tut Very Happy mesela ben virus programı bile kurmuyorum 2 3 senedir böle kullanıom virus falan da geldiği yok 6ay format atmadan tıkır tıkır çalışıo halen.
he bide sıcaklardan kaynaklanıyor olabilir.fazla ısınmasından dolayı yawaşlıyor olabilir. fanlarını temizle kasanın arada bir dinlendir sogusun biras gerçi bu sıcaklarda soguma imkanı pek olmuo Laughing
he bide sıcaklardan kaynaklanıyor olabilir.fazla ısınmasından dolayı yawaşlıyor olabilir. fanlarını temizle kasanın arada bir dinlendir sogusun biras gerçi bu sıcaklarda soguma imkanı pek olmuo Laughing
yely güzel yazmışsın teşekkürler bilgilerin için extraokk
Ps: ihihihiii yeni smiliesi ilk defa kullandım.
Ps: ihihihiii yeni smiliesi ilk defa kullandım.
lol beni mi takip edion sen haha tamam yaws söz yazıcam foruma doldurcam mesajlarımla Very Happy surda 4 5 tane mesajım var die kısdın biliom hehe
anlamam ben uzaktan bbg evini izler gibi izlemek yasak güzelim burad ihihhiiii Twisted Evil Mr. Green Laughing
Laughing seyredios işte olm yazılcak da bi konu yok ki bakıom öle foruma yazıcak bişiler arıom bulamıom boş boş yazasım gelmio misal "güsel topic" "süper olmus eline saglık" ne bu post kasma gibi nese bak burda da yaptım resmen post kasıom haha
mmm dur bi pm atayım sana Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap