Kasamın sıcaklığı her zaman minimum 55, en fazla 65 dereceye çıkıyor sizce normalmi 🤔
Kasa Sıcaklığı
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
daha düşük olabilir ama tehlikeli değil
Kasamın sıcaklığı her zaman minimum 55, en fazla 65 dereceye çıkıyor sizce normalmi 🤔
Benimki sürekli 70 + normaldir ^^
Teşekkür ederim , saygılar ^^
Sıcaklık belirli bir derece'ye ulaştığında bilgisayar kapanıyor sanırım.Yani tehlikeli hale geldiğinde bilgisayar kapanıyor.
65 derece aslında yüksek ısı ama son dönemlerdeki dandik kasalar ve anakartlar çok ısı üretiyorlar bu bağlamda normal benim kasa 35-40C arasında mesela 😎
65 derece aslında yüksek ısı ama son dönemlerdeki dandik kasalar ve anakartlar çok ısı üretiyorlar bu bağlamda normal benim kasa 35-40C arasında mesela 8)
Haklısın abi benim onceki dandik bilgisayar 78C gordu hemen degistim simdi 40-50 arası kafam rahat ohh xD
P4 işlemci ise veya o türden bir işlemci ise normal.
65 derece aslında yüksek ısı ama son dönemlerdeki dandik kasalar ve anakartlar çok ısı üretiyorlar bu bağlamda normal benim kasa 35-40C arasında mesela 8)
😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Kasa Fanlarında Devrim ! Yeni Nesil Kasa Fanları FreezCraft Faction Serveri / RÜTBE-KASA SİSTEMİ + DAHA FAZLASI PROCYCRAFT/Yepyeni Kasa Sistemi/Gelişmiş Market/Özel Skriptler ! NZXT'den Oyunculara Yönelik Yeni Kasa; Guardian 921 MARİOCRAFT | 8GB RAM | 80 SLOT | SUTAŞI | KASA | 16 RÜTBE | SLOTMAKİNESİ |