Icerige atla
Extraloob

Kasa Fanı Sorunu

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
D
DeadSpirit OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bu sorun pc yi aldığımdan beri war pc mi düzenli olarak temizlerim tozunu alırım hatta kasa fanınıda yağladım sonuç gene değişmedi pc uzun süre açılmadığı zamanlarda pc açılırken kasa fanı çok ses yapıyor pc açılınca kendiliğinden susuyor hiç ses çıkarmıyor. sonunda gittim yeni fan aldım sonuç gene aynı sizce bu neyden kaynaklanmaktadır ve bunun bir çözümü var mıdır ❓ 🙄
10 Yanıt
D
DesertRose ⭐ 17y
Hacım bendede oluyordu ama hep kış mevsiminde oluyordu. Galiba Fan soğuk olduğu için ilk çalıştırdığımızda kendini ısıtmak ihtiyacı duyuyor ve böylece ses çıkarıyor.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaliteli bir fan alırsanız ses sorununu ortadan kaldırırsınız aldığınız fanın kutu üzerinde db olarak değerleri yazılıdır düşük db'li max cfm'li fan almaya bakın.
W
WinstonBox ⭐ 16y
kaliteli bir fan alırsanız ses sorununu ortadan kaldırırsınız aldığınız fanın kutu üzerinde db olarak değerleri yazılıdır düşük db'li max cfm'li fan almaya bakın.

👍
C
Cobalt ⭐ 18y
Bendede oluyo kasaya vur geçiyo :))
Yağlama yaparken dikkat et uygun yağı kullanmassan sonradan yağ kuruyor ve fanın dönmesini engelliyo PSU dan fazla akım çekiyo bu sefer pcyi kilitliyor. (Tecrübeyle sabittir)
D
DeadSpirit OP ⭐ 19y
Hacım bendede oluyordu ama hep kış mevsiminde oluyordu. Galiba Fan soğuk olduğu için ilk çalıştırdığımızda kendini ısıtmak ihtiyacı duyuyor ve böylece ses çıkarıyor.

sanırım böyle bişey oluyor yorumlarınız için teşekkürler summer6:
I
Inception ⭐ 18y
Bendeki ses güç kaynağından geliyor onunla alakalıda olabilir.PC açılırken normal fanı elinle durdur bakalım ses gelecekmi hala 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y
bendede o sorun var ama benimki belli ya kasanın icine yanlışlıkla su kaçsa çimento olcak
D
DeadSpirit OP ⭐ 19y
Bendeki ses güç kaynağından geliyor onunla alakalıda olabilir.PC açılırken normal fanı elinle durdur bakalım ses gelecekmi hala :P

kasa fanını çıkarıp denemiştim ses geliyomu diye gelmemişti kasayı ısıtmak amaçlı başlangıçta hızlı çalışıyor galiba bilgisayar açıldıkdan sonra hiç ses çıkarmıyor ztn makara:
M
MaPaP4 ⭐ 19y
İşlemci ekran kartı güç kaynagi fanı calıssın yeter digerlerin sök at 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: