eet arkadaslar 102 lvl int charim var 102 lvl de 31 kere str ye verilmis 103 lvl de 3 kere str verirsem 8int 1 str olucak sizce 8int 1 str yapayim mi yoksa full int devam edeyimmi bide char fire cold heluksal sizce 110 lvl de light daha iyi gitmezmi acikcasi biraz pwp de istiyorum yada bicheon a mi cevirsem 😊 goruslerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum
karisik bir stat ve yapilamayan yapilandirma :)
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
char corba olmus desene :]
ole olmusda ne yapalim eger 103 lvl olunca 3 str verirsem 8 int 1 str hybird olacak
hybird yap en azndan sorarlarsa 8-1 dersin:D
8-1 bu kadarmi kotu yaw hic iyimser yorum gelmedi 😄
8-1 bu kadarmi kotu yaw hic iyimser yorum gelmedi 😄
iyimser yorum geldi
Bozmuşsun charı fakat bich yap light cold yapabiliyorsan böyle yap 8:1 iyi gider yada light cold heuk yap 8:1 böyle de gider iksinide denedim
gramen sana pm attim bi bilgilendirirmisin
çarın 8/1 olması için 41 kere str vermen lazım 110*3=330 stat yapar 330/8=41 = 8/1 hybird yapacaksan eğer heuksal yap fire cold heuksal yap 😉
Bence heuk kalsın char fire warrior ve xbowlara karsı cok iyi zaten str vrlms dyrsun 8/1 de olur.
9int 1 str nasil sizce light e cevirmeyeyim mi az once silk aldim 😄
fire cold heulsak devam et ideali 8/1
çarın 8/1 olması için 41 kere str vermen lazım 110*3=330 stat yapar 330/8=41 = 8/1 hybird yapacaksan eğer heuksal yap fire cold heuksal yap ;)
Adam Game Master 😜
bence sen delete çek
S
SoniC_Bo0m
⭐ 15y
8-1 yapacaksan bicheona dönme damage iyice düşer heuksal iyi
hybird güzeldir sen beni dinle nova düz kesebilen çıkmaz 😜
Lightingi maxla hızlı bi şekilde yeni bi char kas derim. Farmdan sonra istediğin yapılandırmayı yaparsın.. İçin rahat olur en azından.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Bir Göztepeli bir karşıyakalı ve bir altaylı. Bir Brush ve Bir Font ile yaptığım imzam Bir Yolun Sonu ve Yeni Bir Yolun Başlangıcı [CASPİAN] Farkı Burada Hisset Yeni Açıldı!! | Emek ve Op Skyblock | play.laosnw.xyz | Eşsiz ve Özgün Sistemler | Köylü Dövüşü | 45 Dakikada Bir Etkinlik Bir soru ve bir istek ...