R Rochas OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Abinizin veyatta kardeşinizin ismi ❓ 😆Ferhat TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #2 Orhan Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z ZikywaL ⭐ 19y 15 yil once #3 Tek çocuğum 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 15 yil once #4 Umut TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 15 yil once #5 Didem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Underground ⭐ 16y 15 yil once #6 Yunus [Jerfi] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fahmlugat ⭐ 18y 15 yil once #7 eray,ayşen en büyükleri benim 😈 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #8 En küçüğüm daral:Abdullah , Faruk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ownerMad ⭐ 17y 15 yil once #9 DidemAbi varmı böyle bişey =D Benim adım erdem,ablamın adı Diğdem. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 15 yil once #10 DidemAbi varmı böyle bişey =D Benim adım erdem,ablamın adı Diğdem. varmış ^^Ps:Tuğba. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 15 yil once #11 Furkan [Fre3] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yeonyang ⭐ 19y 15 yil once #12 Canım kardeşim Selin 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 15 yil once #13 Elif. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Guernica ⭐ 18y 15 yil once #14 Arzu eskiler bilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #15 Emre TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Madrox35 ⭐ 18y 15 yil once #16 imge TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil