Icerige atla
Extraloob

Karar Veremedim.. Sizce?

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
turkdogan OP ⭐ 16y
Sizce Full str blade mi açiyim yoksa full str glaive mi? ikisinin de canları eşit sayılır fakat atak güçleri ve defansları farklı.. en az 90 levele kasmayı planlıyorum.. hangisi uygun olur sizce? lütfen açıklayarak söyleyin.. 👴
13 Yanıt
I
Inception ⭐ 18y
Str glavierin hpsi daha fazla olur.Blade'in defansı fazla olur ama kasması işkence.
Z
Zeratul ⭐ 18y
glavie.
X
xcorelli ⭐ 18y
hic biri ,china char tafsiye etmiyorum.Kolay kasilmiyorlar party zor buluyorlar ama yok benim zamanim cok elle kasarim oda olmasi sbotum var salarim bota keyfime bakarim diyorsan bilemem.
A
Afgan ⭐ 17y
Bu konuya tek bir cevabım Full str glavie
T
turkdogan OP ⭐ 16y
hic biri ,china char tafsiye etmiyorum.Kolay kasilmiyorlar party zor buluyorlar ama yok benim zamanim cok elle kasarim oda olmasi sbotum var salarim bota keyfime bakarim diyorsan bilemem.
Peki sen avrupada hangi karakteri öneriosun?

Bu arada kasılmak pek de sorun olmicak bnm için taxilere bırakcam genellikle 😁
T
turkdogan OP ⭐ 16y
Bu arada herkes önerdiği karakteri niçin önerdiğini de söyleyeblir mi nedenlerini de bilmek istiyorum..
I
Inception ⭐ 18y
Benim önerim glavier 😎
A
Afgan ⭐ 17y
Peki sen avrupada hangi karakteri öneriosun?

Bu arada kasılmak pek de sorun olmicak bnm için taxilere bırakcam genellikle 😁

Avrupa düşünürsen eğer tabiki pwp çarı diyosan Crossbow - Cleric ağlatırsın. Ben uniqe kovalarım Dersen Crossbow - Bard 😘
I
Inception ⭐ 18y
Unique için wizard 😉
Galliport
Galliport ⭐ 16y
para var iyi item iyi silah alabilirim (som sun ) diyorsan blade'i tek geçerim.
T
turkdogan OP ⭐ 16y
Tamam ama ben china açmak istiorum şu anda 😄 ama hala karar veremedim... lütfen açıklayarak cevap atın. blade mi glaive mi?
T
turkdogan OP ⭐ 16y
Bi 700m çekerim toplamda..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: