Icerige atla
Extraloob

Karakter açılmıyor.

· 17 Yanıt · 3.7K görüntüleme
E
enqin007 OP ⭐ 17y
Arkadaşlar.Öncelikle Mehaba;
Ben öncedende silkroad oynuyordum.Leqend IV çıktı.Ve senin PC kaldırmaz dediler.Bende oyunu sildim.ECSRO ya başladım.Birden European karektelrlerini özledim. 😄 Sonra Leqend IV indirdim.Silkroadonline.net ten bir account açtım.Oyuna qirdim.Image Code kaldırılmış.Denemelerim sonucunda oyunu girdim.Create ye bastım.Karekterimi ayarladıktan sonra Create ye bastım ama işlemedi.Cancele-Createye ve karakterin özellik tuşlarına tıkladığımda işe yaramadı.Yani karakter açamıyorum.Nedeni ne olabilir ❓ HELP PLS :!!&%&!
17 Yanıt
E
EliteTurk ⭐ 18y
hmm ilginç 🤔
S
bendede aynı olay oldu auto enter açık kalmış ismi yazdım öle donup kaldı

sizdede aynısı oldu bence
F
fsdfqwe23 ⭐ 18y
entere basılı tutmuş olabilirsin yada tam girerken entere abanmışındır öel bişeydir ztn charları görünmeyen arkadaşlar char yaratmayı denedilerse bu arkadaşın aynı sorunu ile karşılaşırlar
E
enqin007 OP ⭐ 17y
arkadaşlar abanmadımda basılı tutmadımda kollarım aqrıdı qirce diye.offf image code varken daha ii di
E
enqin007 OP ⭐ 17y
bu arada uranus ne zamanlar kolay girilir
E
enqin007 OP ⭐ 17y
başlıcam böle işe hhaaaaa.bu ne yha kaç kere girdim hep aynı.GM ler zor die code kaldırmış.şimdi girmek,qiripte oynamak daha zor.eski haline qelmesini çok isterim açıkcası.böle işe ben 😢
E
enqin007 OP ⭐ 17y
nedenini koca sitede kimse bilmiyomu?site admini sendemi bilmiyon?niye kurdun o zmn siteyi ❓
F
fsdfqwe23 ⭐ 18y
arkadaşlar abanmadımda basılı tutmadımda kollarım aqrıdı qirce diye.offf image code varken daha ii di

torque kullan forumda anlatımı mevcut ordan bakabilirsin yapamzsan ulaş bana ben yardımcı olurum
E
enqin007 OP ⭐ 17y
yaff karakteri ürettim ürettiğim karakter qösükmüo 😞
E
enqin007 OP ⭐ 17y
BU SİTEYİ YAPANI F U C K

ADAM YAPMIŞ SİTEYİ İLGİLENMİO.HİÇ CVP YOK
E
enqin007 OP ⭐ 17y
nooooooooooldu admin G Ö T Ü N YEMEDİMİ banlamamışın ❓
_
_LostWay_ ⭐ 17y
nooooooooooldu admin ***** YEMEDİMİ banlamamışın ❓

saçma saçma saçmalama. Sitenin admini herşeyi bilebilir mi ? o zaman bilgin olurdu admin değil .
E
enqin007 OP ⭐ 17y
Yeaaahhhh admin ananı fck mal admin oohhhhh yeaaaahhh 🤘 🤘 🤘 🤘 ananın vajinasına koyuyom yehuuu ohh mennnnn yeah beybi adminin anası enfes ohhhhhh 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘
_
_LostWay_ ⭐ 17y
Yeaaahhhh admin ananı fck mal admin oohhhhh yeaaaahhh 🤘 🤘 🤘 🤘 ananın vajinasına koyuyom yehuuu ohh mennnnn yeah beybi adminin anası enfes ohhhhhh 🤘 🤘 🤘 🤘 🤘

lol . sen admine neden laf ediyosun mal mısın gerizekalı adam torque indir de susartık bi zahmet .
Z
Zombie_ ⭐ 17y
Enter Tusuna Uzun Süre Basmaktn Oluor O Hata

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: