Icerige atla
Extraloob

Karahan Online Stat Dağılımları

· 22 Yanıt · 19K görüntüleme Sabitlenen
A
Absence OP ⭐ 19y

22 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Cici bir konu olmuş.Teşekkürler 😜
B
Black Rain ⭐ 19y
Ellerine sağlık hacım... 🍺
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Very GooD 😄
P
Pro ⭐ 18y
Thnkx 😄
R
Rane ⭐ 18y
Vit ne anlama geliyor?
İ
İTEVLADI ⭐ 18y
Vit ne anlama geliyor?

Zindelik 🎭
P
Pro ⭐ 18y
dex ne?
P
Prisoners ⭐ 18y
Ellerine sağlık.
R
RememberMe ⭐ 18y
harikasın 😄 cok işe yarar bi topic ellerine sağlık =)
C
Crazy4k!LL ⭐ 19y
Dayanıklı yaptım Kopuzu ölmüyo öldürmüyo öle yaşayıp gidio. 😁 Çok sağol ark'la ilk başladığımızda hep ölüoduk.Sonra rehberi bulunca statları sıfırladık charlar bi düzene girdi.Ellerine Sağlık 🍺
I
inthedusk ⭐ 17y
Ellerine sağlık
I
inthedusk ⭐ 17y
Ellerine sağlık
R
RememberMe ⭐ 18y
str:güç
hp:zindelik
mp:ruh
dex:ustalık
_
_MvM_ ⭐ 18y
Teşekkürler
K
KNoWN ⭐ 18y
ruh vermeyi unutmayın bunlarda illahi 1 ini ruha verin yoksa skill vuramassınız
O
OoJ0K3RoO ⭐ 18y
Arkadaşlar Dex(Ustalık) PvP'lerde işe yaramaz. Sadece kasarken canavarların size vururken daha çok ıskalamasını sağlar. Kopuz, Güç Topu, Kama kullanacaksanız 4 Güç 1 Ustalık vermek gibi bir hataya düşmeyin. Sonra benim gibi Stat Tılsımı almak zorunda kalırsınız 😊
İyi oyunlar
L
Arkadaşlar Dex(Ustalık) PvP'lerde işe yaramaz. Sadece kasarken canavarların size vururken daha çok ıskalamasını sağlar. Kopuz, Güç Topu, Kama kullanacaksanız 4 Güç 1 Ustalık vermek gibi bir hataya düşmeyin. Sonra benim gibi Stat Tılsımı almak zorunda kalırsınız 😊
İyi oyunlar

peki nasıl olması uzaktan vurduğu için atack yüksek olacak yaratık gelene kadar ölür ama çok ıskalıyor bende 37 var 40 olmadan stad ları bi düzene sokmam lazım şu anada
Güç : 93
zindelik 33
ustalık 21
ruh 50
O
OoJ0K3RoO ⭐ 18y
İyi oyunlar

peki nasıl olması uzaktan vurduğu için atack yüksek olacak yaratık gelene kadar ölür ama çok ıskalıyor bende 37 var 40 olmadan stad ları bi düzene sokmam lazım şu anada
Güç : 93
zindelik 33
ustalık 21
ruh 50

Ben 3 Güç 2 Zindelik olarak dağıttım memnunum (:
Ama İnce Bıçak'a döndüm artık.
Iskalama sorunu için ise kendi Lv'ınızdan çok yüksek yerlerde kasmayın 👍
M
myneral ⭐ 18y
sevdim bu oyunu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap