Icerige atla
Extraloob

Karahan Online [Sorunlar & Çözümleri]

· 59 Yanıt · 19K görüntüleme Sabitlenen
M
Milano OP ⭐ 18y

[Sorunlar & Çözümleri]

*Oyunla ilgili sorunlarınızı lütfen bu başlık altında paylaşınız!

Saygılarımızla;
59 Yanıt
P
Presence ⭐ 19y
benimki sorun deilde bu oyunda zorunlu gerçek para verilmesi şartmı ıd almak için veya önemli eşyalar almak için sanırım warrior epic de goldları gerçek parayla alıomuşsun bunn gibi mesela
P
Pro ⭐ 18y
Beyler 3 defa indirmeye calıştım hepsindede 1.8gb de takıldı acaba neden ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
normalde inmiştir o kurmaya çalışın uzantısını .exe yapıp ^^
P
Pro ⭐ 18y
yok. daha 16 dk var diyordu 30 dk bekledim halen 16dk diyo xD sanırsam onlarda bi problem var. oyunu cok merak ediyorum ama bi türlü indiremedim. Rapid linki yok mu?
P
Pro ⭐ 18y
Beyler 3 defa indirmeye calıştım hepsindede 1.8gb de takıldı acaba neden ?
S
SymbioN ⭐ 19y
Oyunun uzantısı farklı ise .exe yapın. Dosyalar yok derse yok sayıp geçin. Patch yaparken otomatik indirmesi lazım.
P
Pro ⭐ 18y
Tamam flashgetle indirdim problem ortadan kalktı
X
xartam ⭐ 18y
Ağ hatası [#004] böyle bırsey cıkıyor servera gırmeye denedığımde neden olabılır acaba?
P
Pro ⭐ 18y
Ağ hatası [#004] böyle bırsey cıkıyor servera gırmeye denedığımde neden olabılır acaba?

Server Dolu demek ki veya charın askıda kaldı biraz bekle 15dk kadar sonra tekrar dene...
P
Prophecy ⭐ 17y
Oyun İçi Bir Sorun Benimkisi Karakol Savaşlarına Nasıl Gircem Bir Anlatırmısınız ?
L
Leet1 ⭐ 19y
Oyun İçi Bir Sorun Benimkisi Karakol Savaşlarına Nasıl Gircem Bir Anlatırmısınız ?

Ekrana davetiyesi geliyor girmek istermisiniz diye sende evet e basıp giriyorsun ( saatde bir )
P
Prophecy ⭐ 17y

Ekrana davetiyesi geliyor girmek istermisiniz diye sende evet e basıp giriyorsun ( saatde bir )

Ögrendim Bilgi İçin Sagol Girdim Bide İrit Tapınağı Anahtarı Nedir Ne İşe Yarar Bilen Varmı?
P
Pro ⭐ 18y

Ögrendim Bilgi İçin Sagol Girdim Bide İrit Tapınağı Anahtarı Nedir Ne İşe Yarar Bilen Varmı?

Uzmanların girebilcegi bi tapınak 🕵️ bu anahtarı kullanarak gidiliyor...
2
2hoT4U ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

bunu nasıl çözerim bağlantımda sorun olmadığı alde bu hatayı alıyorum
P
Pro ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

bunu nasıl çözerim bağlantımda sorun olmadığı alde bu hatayı alıyorum

İnternetinde Problem var sanırsam eğer bu tekrarlanırsa yaz buraya ben araştırırım bunu...
2
2hoT4U ⭐ 18y
tmm sorun kalmadı dün sadece o hatayı aldım bu gün sorun yok
2
2hoT4U ⭐ 18y
ama bugunde baska bi sorunla karşılaştım tam oyundayken birden hata raporu alıyorum bunu nasıl çözümleyebiliriz
P
Pro ⭐ 18y
ama bugunde baska bi sorunla karşılaştım tam oyundayken birden hata raporu alıyorum bunu nasıl çözümleyebiliriz

Foto koyarsan yardımcı olabilirim belki 🍿
2
2hoT4U ⭐ 18y
şuan oyundayım aynı hatayı mutlaka vericektir ozamn çeker koyarım biraz beklersen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: