D Doma$no OP ⭐ 18y 13 yil once #1 Yalova gece 4ten beri aralıksız yağıyor.30-40cm oldu kar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rebellen ⭐ 17y 13 yil once #2 İstanbul tuzla 10 cm oldu heralde 10 saattir yağıyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #3 Bursada 20 cm oldu dün geceden beri aralıksız yağıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #4 Geldi kara kış .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 13 yil once #5 Yalnız istanbul çok feci ve yarın akşama kadar da yağacakmış.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 13 yil once #6 İzmir'e de 1-2 saat civarı yağdı ve durdu arifeyi goruyoruz bayramı goremıyoruz umarım bu sene bol bol kar olur burada pray: 😁 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 13 yil once #7 Kar manzaraları dedin de aklıma geldi fotoğrafı koyayım dedim. Ne de özledim seni be memleketim. <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #8 Ben istanbuldayken son 4-5 senedir adam gibi kar görmedim, şimdi kayserideyim bura da tık yok -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 13 yil once #9 teşekkürler umuttepe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 13 yil once #10 Bugün ki Boğaziçi köprüsünü gördükten sonra Umuttepe'de şükür namazı kılardın heralde 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 13 yil once #11 İstanbul/Maltepe sabah 8:00 dan beri aralıksız yağıyor. Yerler tamamen tutmuş durumda gece daha fena olur gibi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil