Gebzede kar yağışı başladı var mı başak bölgelerde başlayan. Varsa resim koysun webcam kamerasından başka kamera yok : )
Kar Manzaraları
· 114 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
114 Yanıt
başladımı off istanbula geliyormu acaba umarım gelir sabahtan başlayan acaip bir rüzgar var bugün hafif yağdı sabaha kar ile uyanıcak istanbul demişler umarım bizim burdada öyle olur resimleri sabırsızlıkla bekliyorum 😜
başladımı off istanbula geliyormu acaba umarım gelir sabahtan başlayan acaip bir rüzgar var bugün hafif yağdı sabaha kar ile uyanıcak istanbul demişler umarım bizim burdada öyle olur resimleri sabırsızlıkla bekliyorum :P
Yerde 1 parmak akr olsun ben gitmeyeceğim okula 😄 .Arabalar örtüldü.
Burda biraz yağdı işte 😆

Haberlerde dinlemiştim zaten çarşamba perşembe okullar tatil olabilir diye (:
@Addicted
İstanbulun neresi orası ?
İstanbulun neresi orası ?
Burda biraz yağdı işte 😆
neresi burası
İstanbul/Bahçeşehir.
şuanda varmı emre
burda sabah güneş vardı akşama doğru buz gibi rüzgar bir damla kar düşmedi damn it.
Maltepe/İstanbul
Maltepe/İstanbul
İstanbul/Esenyurt.
Bugün burdada yağdı biraz ^^
İstanbulun batısında etkili kar^^
Bugün burdada yağdı biraz ^^
İstanbulun batısında etkili kar^^
Special thx to FlexiBeklemedeyiz. ~ Kayseri summer6:
Beklemedeyiz. ~ Kayseri summer6:
sen "gmod" değilmiydin yanlış hatırlamıyorsam? 😕
Beklemedeyiz. ~ Kayseri summer6:
sen "gmod" değilmiydin yanlış hatırlamıyorsam? 😕
down / up falan karışık işler bunlar ilerisini bilemem ama şuan moderatörüm. 😜
S
SLauGHTeR'
⭐ 18y
İstanbul/Kartaldan bildiriyorum bi damla kar yağmadı daha 😁
Aksam saat 4.30-5 arası bayağı kuvvetli yağdı ama sonra durdu henüz bişey yok gece yarısından sonra bekleniyor.
Aksam saat 4.30-5 arası bayağı kuvvetli yağdı ama sonra durdu henüz bişey yok gece yarısından sonra bekleniyor.
kuvvetlimi 😱 .buraya 3-4 adet kar tanesi düştü o kadar.istanbul/kartal kyıı kesimde pek yağmıcak heralde Aydosa cıkmak lazım 500 metre yüksekte.kar yağarsa yarın ilk işimiz oraya gitmek olcak.
Biz de denize gitsek diyorduk perşembe gün turnuva maçından sonra. summer6:

Meteoroloji uzmanı gibi konuştun Bro. 😄
Tık yok.İstanbul/Pendik'den sesleniyorum 😆
Bahçeşehirde çok normal 2sene okudum bahçeşehirde felaket yağış alıyor ist\bakırköy-florya buralarda da hiçbir şey yok.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap