kapıda ödeme ile kargo geliyor bana evde olmasam kargo ne olucak nasıl alıcam
kapıda ödeme ups kargo hakkında bilgi verebilcek?
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Evdeki herhangi birinede teslim edilebilir. Eger kimse yoksa geri yollanıyor sahibine .
aa off sabah 9 la 11 arası dersim var derse gitmsem kotu kargo geriye gitmemside lazım :S hay bunun
aa off sabah 9 la 11 arası dersim var derse gitmsem kotu kargo geriye gitmemside lazım :S hay bunun
Ups kargoyu arayıp belirt ozaman subelerinde bekletirler rahat ol 😘
saolsın kardeşim 🙏 ❤️
saolsın kardeşim 🙏 ❤️
😘
Birkaç gün boyunca geri gitmez evine en yakın şubede bekletilir 😊
ben müşteri hizmetleri aradığımda şubeden taslimat olmuyor dedi ups nin ben
ben müşteri hizmetleri aradığımda şubeden taslimat olmuyor dedi ups nin ben
oha ilk defa duydum öle bişi
aynen bende kapıda ödeme oldugu içinmiş ben ilk aradgımda pzartesi elinde olur dedi müşteri hizmetleri paketi kargoya verdi karşı taraf sonra aradım çarşamba elinde olur dediler cumartesi gününden itibaren şikayet ettim müşteri hizmetlerini. sonra tekrar aradım paketi merkez şubeden ben alsam diye sordum alamıyormuşuz saçmalık
bana da mng den ayakkabı gelmişti net ğüzerinden almıştım.o kadar evde olma sürelerimizi belirtmeme rağmen evde yokken gelmiş kargo şube ye gitmiş paket (not bırakmışlar)şubeye gittim o araç gelmedi dediler.dedikleri tarihte tekrar gittim anca alabildim ne zor işmiş arkadaş

bana da mng den ayakkabı gelmişti net ğüzerinden almıştım.o kadar evde olma sürelerimizi belirtmeme rağmen evde yokken gelmiş kargo şube ye gitmiş paket (not bırakmışlar)şubeye gittim o araç gelmedi dediler.dedikleri tarihte tekrar gittim anca alabildim ne zor işmiş arkadaş
aynen tövbe ettim almam daha iyide şikayet ettim konuşma kayıtları var yanlış bilgi veriyorlar üstelik paket gidip almaya razıyım şubeden vermiyorlar nasıl iş bu aglancak halime güülüyorm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap