Kafayı fazla takma halinde bir hastalık haline gelebilen , acemilik dönemlerinde hocalardan "bırak artık şu kalemi" gibi uyarılar alabileceğiniz , back around , turkish style gibi çeşitleri bulunan bir sanat denilebilir.
Kalem çevirme
· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Babamdan gördüğüm , yapmaya çalıştığım artık elimden düşmeyen ve bu yüzden hocalardan uyarı aldığım bir hareket
Can sıkıntısından zaman geçmesi için yapılır.
Üstüste kalemi elinizden düşürürseniz hocadan azarı işitirsiniz.Bu risk ile çevirmek daha da zorlaşır.
Üstüste kalemi elinizden düşürürseniz hocadan azarı işitirsiniz.Bu risk ile çevirmek daha da zorlaşır.
Çok başarılı olduğum işlerden biri , elinin üzerinde döndürme , sınıfın tavanına kadar atıp tekrar çevirme pozisyonuna getirebildiğim işim 😆
Kalem o anda amacından çıkıp tesbihe dönüşür , parmaklarda onu gümüş tesbih gibi gezdirmeye başlar parmaklar arasında. Bizim DNA mızda var olan bişey olduğunu düşünmekteyim olmayadabilir 😜
Bir ara bu işe başlamayı düşünüyorum, can sıkıntısı.. (:
2 sene önce girdiğim oks sınavında arkamdaki cocuğun sürekli deneyip yapamadığı sürekli tak tuk ses çıkartmaya sebeb olan lanet olasıca şey 😆 ( o cocuğa rağmen 90net yaptım o cocuk olmasa 100 yapardım belkide 😜 )
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Sanat desek yeridir.Görsel olarakta duygusal olarakta pek başarılı,pek antistresan bir hareket.
lise dönemi alışkanlığıdır, farklılığını kalem üzerinde gösterme hissiyatıdır, hele alemi parmaklar arasında gezdirip havaya atıp tekrardan parmaklarla yapakayanların havası daha bir ayrıdır bkz. ben.
beceremiyorum ben^^
[F New]Solo Gitarist
spor haline geldi, turnuvaları var.
bknz: pen rolling.
bknz: pen rolling.
W
WingsOfWind
⭐ 19y
havaya atıp tutamadığım halde normal çevirenlere göre çok daha yüksek hızlanda çevirebildiğim sıkıntı geçirici aktivite.Özellikte birkaç kişinin aynı anda çevirmeye başlamasıyla hocanın kıskançlığından bağırıp çağırmasına yol açabilir.
Derslerde can sıkıntısına birebir ^^
[ek #12654]
Bir türlü beceremediğim ve bundan sonra da beceremeyeceğim bir sanat 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bir türlü beceremediğim ve bundan sonra da beceremeyeceğim bir sanat 8)
Öğrenmen gereken bir sanat bence ❤️
bro biz diğerlerinden farklıyız, çünkü kalem çeviremiyoruz 😆
[F New]Solo Gitarist
yetenek yoksa hiç bulaşma bro 😜
yetenek yoksa hiç bulaşma bro :P
Kalemi düşürdüğünüz anda hocayı kafanızda bulursunuz 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap