Icerige atla
Extraloob

Kalem çevirme

· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme
B
Brooklyn OP ⭐ 18y
Kafayı fazla takma halinde bir hastalık haline gelebilen , acemilik dönemlerinde hocalardan "bırak artık şu kalemi" gibi uyarılar alabileceğiniz , back around , turkish style gibi çeşitleri bulunan bir sanat denilebilir.
18 Yanıt
I
Babamdan gördüğüm , yapmaya çalıştığım artık elimden düşmeyen ve bu yüzden hocalardan uyarı aldığım bir hareket
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Can sıkıntısından zaman geçmesi için yapılır.
Üstüste kalemi elinizden düşürürseniz hocadan azarı işitirsiniz.Bu risk ile çevirmek daha da zorlaşır.
K
Kriptex ⭐ 17y
Çok başarılı olduğum işlerden biri , elinin üzerinde döndürme , sınıfın tavanına kadar atıp tekrar çevirme pozisyonuna getirebildiğim işim 😆
P
Prada ⭐ 19y
Kalem o anda amacından çıkıp tesbihe dönüşür , parmaklarda onu gümüş tesbih gibi gezdirmeye başlar parmaklar arasında. Bizim DNA mızda var olan bişey olduğunu düşünmekteyim olmayadabilir 😜
K
Kobe ⭐ 19y
Bir ara bu işe başlamayı düşünüyorum, can sıkıntısı.. (:
P
Platiny ⭐ 17y
2 sene önce girdiğim oks sınavında arkamdaki cocuğun sürekli deneyip yapamadığı sürekli tak tuk ses çıkartmaya sebeb olan lanet olasıca şey 😆 ( o cocuğa rağmen 90net yaptım o cocuk olmasa 100 yapardım belkide 😜 )
N
Sanat desek yeridir.Görsel olarakta duygusal olarakta pek başarılı,pek antistresan bir hareket.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
lise dönemi alışkanlığıdır, farklılığını kalem üzerinde gösterme hissiyatıdır, hele alemi parmaklar arasında gezdirip havaya atıp tekrardan parmaklarla yapakayanların havası daha bir ayrıdır bkz. ben.
.NET
.NET ⭐ 19y
beceremiyorum ben^^
[F New]Solo Gitarist
M
Milano ⭐ 18y
spor haline geldi, turnuvaları var.

bknz: pen rolling.
W
havaya atıp tutamadığım halde normal çevirenlere göre çok daha yüksek hızlanda çevirebildiğim sıkıntı geçirici aktivite.Özellikte birkaç kişinin aynı anda çevirmeye başlamasıyla hocanın kıskançlığından bağırıp çağırmasına yol açabilir.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Derslerde can sıkıntısına birebir ^^
[ek #12654]
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bir türlü beceremediğim ve bundan sonra da beceremeyeceğim bir sanat 😎
EXL | SRO | İŞKOLİK
K
Kriptex ⭐ 17y
Bir türlü beceremediğim ve bundan sonra da beceremeyeceğim bir sanat 8)

Öğrenmen gereken bir sanat bence ❤️
.NET
.NET ⭐ 19y

bro biz diğerlerinden farklıyız, çünkü kalem çeviremiyoruz 😆
[F New]Solo Gitarist
B
Brooklyn OP ⭐ 18y

yetenek yoksa hiç bulaşma bro 😜
K
Kriptex ⭐ 17y

yetenek yoksa hiç bulaşma bro :P

Kalemi düşürdüğünüz anda hocayı kafanızda bulursunuz 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: