Icerige atla
Extraloob

<<<<<<<Kaçkere>>>>>>>

· 15 Replies · 1.1K views
I
ironEyE OP ⭐ 18y
arkadaslar kaç kere forum kurallarına aykırı geldiniz 😈 😁 bn6 kere geldim 4 ü büyük harf kullanmak 2si post kasmak herkez buraya itiraflarını yazsın 😄
15 Replies
I
ironEyE OP ⭐ 18y
konuyu açtığımda geri tuşuna basıp yenile dedim ve bnden 5 yukarda bi konu olduğunu fark ettim UP
Q
Quincey ⭐ 18y
:S saçma bi konu
bunu birinin profiline bakarak kaç kere uyarıldığınız yazar
ama sen hiç uyarılmamışsın 😄
ben bi kere uyarıldım nedenini,hangi başlıkta olduğunu,kaçıncı postu attığımı,kim tarafından uyarıldığımı çok iyi hatırlıyorum 😄
Q
Quensis ⭐ 19y
Bence 7. oldu.Forumun 7. Kuralı açtığınız başlıklarda dikkat çekici işaretler konulmamasını söyler. 👍

Ben sadece bir kere bir konu açmıştım ve Jesuswan kilitlemişti ama konu neydi hatırlayamadım açıkcası. :S

Edit:
İşte bahsi geçen kural.

7. Kullanıcıların konu başlıklarını farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir.
I
ironEyE OP ⭐ 18y
hyr uyarılmayan basit kurallardan bahsediyorum yani uyarı almışmıyız fln değil sadece bi itiraf
A
Aleral ⭐ 18y
İtiraf ediyorum tmm evet evet söylüyorum meraklandın dimi tmm söyliyim artık forum kurallarına hiç aykırı gelmedim 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
Zamanında daha 2-3 postum var iken Arama yapmak zor gelmişti zannımca sabitlerde olan bir programı yeni başlık açarak istemiştim.
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben bir konuyu 2 sayfa dolusu uplamıştım 😄 Maksat post kasmaktı. Ama daha yeniydim 😁
[F New]Solo Gitarist
!
!!!AEK!!! ⭐ 18y
Ben €, £, @, ã, é, vb ben bu harflerle konu açarak 2 kere uymadım kurallara
S
SnowFlake ⭐ 18y
fazla asdf yazmaktan aldım ama üst üste 3 taneydi bayağ oluyo bu aralar kimseye kızmıyolar ironeye seni hep görüyorum asdf de 😁
A
addIcFb ⭐ 19y
Ben bir konuyu 2 sayfa dolusu uplamıştım 😄 Maksat post kasmaktı. Ama daha yeniydim 😁

o zmn geri alalım 😁
C
ben forum kurallarına değilde panel kurallarına karşı geldim şifremi başkasıyla paylaştım ve sonunda ban 😎 Hancock 😆
A
Audrey ⭐ 19y
Bence 7. oldu.Forumun 7. Kuralı açtığınız başlıklarda dikkat çekici işaretler konulmamasını söyler. 👍

Ben sadece bir kere bir konu açmıştım ve Jesuswan kilitlemişti ama konu neydi hatırlayamadım açıkcası. :S

Edit:
İşte bahsi geçen kural.

7. Kullanıcıların konu başlıklarını farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir.

hehe ona kim uyuyoki

bkz.. extraloob açtıgı topic aynen böle 😁

>>> Kim Kimdir [ VIDEO ve FOTOĞRAFLI ] <<<
I
ironEyE OP ⭐ 18y
dikkatini çekerim colin (€, £, @, ã, é, vb.) >>> veya <<< işarete bişi yazmamış (tabi kendisine sormak lazım 😄 )
B
Black Rain ⭐ 19y
1 Kere sanırın ondada bilmeden post kasmışım (asdf konusunda üstüste konu yazınca)

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: