arkadaslar kaç kere forum kurallarına aykırı geldiniz 😈 😁 bn6 kere geldim 4 ü büyük harf kullanmak 2si post kasmak herkez buraya itiraflarını yazsın 😄
<<<<<<<Kaçkere>>>>>>>
· 15 Replies · 1.1K views 0 reading
15 Replies
konuyu açtığımda geri tuşuna basıp yenile dedim ve bnden 5 yukarda bi konu olduğunu fark ettim UP
:S saçma bi konu
bunu birinin profiline bakarak kaç kere uyarıldığınız yazar
ama sen hiç uyarılmamışsın 😄
ben bi kere uyarıldım nedenini,hangi başlıkta olduğunu,kaçıncı postu attığımı,kim tarafından uyarıldığımı çok iyi hatırlıyorum 😄
bunu birinin profiline bakarak kaç kere uyarıldığınız yazar
ama sen hiç uyarılmamışsın 😄
ben bi kere uyarıldım nedenini,hangi başlıkta olduğunu,kaçıncı postu attığımı,kim tarafından uyarıldığımı çok iyi hatırlıyorum 😄
Bence 7. oldu.Forumun 7. Kuralı açtığınız başlıklarda dikkat çekici işaretler konulmamasını söyler. 👍
Ben sadece bir kere bir konu açmıştım ve Jesuswan kilitlemişti ama konu neydi hatırlayamadım açıkcası. :S
Edit:
İşte bahsi geçen kural.
Ben sadece bir kere bir konu açmıştım ve Jesuswan kilitlemişti ama konu neydi hatırlayamadım açıkcası. :S
Edit:
İşte bahsi geçen kural.
7. Kullanıcıların konu başlıklarını farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir.hyr uyarılmayan basit kurallardan bahsediyorum yani uyarı almışmıyız fln değil sadece bi itiraf
İtiraf ediyorum tmm evet evet söylüyorum meraklandın dimi tmm söyliyim artık forum kurallarına hiç aykırı gelmedim 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
Zamanında daha 2-3 postum var iken Arama yapmak zor gelmişti zannımca sabitlerde olan bir programı yeni başlık açarak istemiştim.
Ben bir konuyu 2 sayfa dolusu uplamıştım 😄 Maksat post kasmaktı. Ama daha yeniydim 😁
[F New]Solo Gitarist
Ben €, £, @, ã, é, vb ben bu harflerle konu açarak 2 kere uymadım kurallara
fazla asdf yazmaktan aldım ama üst üste 3 taneydi bayağ oluyo bu aralar kimseye kızmıyolar ironeye seni hep görüyorum asdf de 😁
Ben bir konuyu 2 sayfa dolusu uplamıştım 😄 Maksat post kasmaktı. Ama daha yeniydim 😁
o zmn geri alalım 😁
C
Charles Darwin
⭐ 18y
ben forum kurallarına değilde panel kurallarına karşı geldim şifremi başkasıyla paylaştım ve sonunda ban 😎 Hancock 😆
Bence 7. oldu.Forumun 7. Kuralı açtığınız başlıklarda dikkat çekici işaretler konulmamasını söyler. 👍
Edit:
İşte bahsi geçen kural.7. Kullanıcıların konu başlıklarını farklı karakterlerle ( €, £, @, ã, é, vb.) oluşturması ve ilgi çekici >>>, !!! gibi işaretler kullanması yasaktır. Bu durumda konunuz düzenlenebilir veya kilitlenebilir.
hehe ona kim uyuyoki
bkz.. extraloob açtıgı topic aynen böle 😁
>>> Kim Kimdir [ VIDEO ve FOTOĞRAFLI ] <<<
dikkatini çekerim colin (€, £, @, ã, é, vb.) >>> veya <<< işarete bişi yazmamış (tabi kendisine sormak lazım 😄 )
B
Black Rain
⭐ 19y
1 Kere sanırın ondada bilmeden post kasmışım (asdf konusunda üstüste konu yazınca)
Log in to write a reply.
Log In