Icerige atla
Extraloob

Kaçıncı Kattayız

· 16 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tahmin edin bakayım Türkiye sizce kaçıncı kattadır 😜

16 Yanıt
J
Journalist ⭐ 19y
Biz kabile reyiziyiz 4.dalgadayızdır. 😁
R
RiqueLme ⭐ 19y
Bor rezervi 1.

bizdeki bor amerikada olsa dünyanın...
Spoiler
kahretsin sniper burayada gelmiş :D
M
Maynard__ ⭐ 16y
6. Dalga 😜
Barzo
Barzo ⭐ 19y
5 yada 6. dalga diye tahmin ediyorum ama gönlüm 4 diyor duruma bakılırsa 😁

@Majestic
Kralsın 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tabiki 4. kattayız kabile hayatı yaşıyoruz neden mi çok basit, arabayla gidiyorum bana yeşil yayalara kırmızı yanıyor ama gel gör ki yayaların alayı yolda neden merada yaşıyor onlar çünki daha yol iz bilmiyorlar dağ tepe patika hayvanı onlar ee onlar eski çağdaysa bizde kabileyiz demektir, halen yerlere tüküren itler var lama gibi hayvanlar bunlarsıra beklemesini bilmeyen kuyrukta durmasını öğrenemeyen dişini fırçalamayan kıçını silmeyen daha binlerce hayvan olduğu sürece biz halen kabileyiz reyizzzzzzzzzzzzz makara:
Barzo
Barzo ⭐ 19y
reistik şimdi Kabile Reyizzi olduk ismi lazım değiller ülkemizde cirit attığı sürece hala değişemeyiz kabilereyiziyiz.com 🙄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
tabiki 4. kattayız kabile hayatı yaşıyoruz neden mi çok basit, arabayla gidiyorum bana yeşil yayalara kırmızı yanıyor ama gel gör ki yayaların alayı yolda neden merada yaşıyor onlar çünki daha yol iz bilmiyorlar dağ tepe patika hayvanı onlar ee onlar eski çağdaysa bizde kabileyiz demektir, halen yerlere tüküren itler var lama gibi hayvanlar bunlarsıra beklemesini bilmeyen kuyrukta durmasını öğrenemeyen dişini fırçalamayan kıçını silmeyen daha binlerce hayvan olduğu sürece biz halen kabileyiz reyizzzzzzzzzzzzz makara:

Dayı eğer sorumlu arıyorsan sana çizelgeyi şöyle yapayım..
Devlet(Tesisleri yetersiz kalıyor, ama bizi kriz teyet geçiyor)
Anne, Baba(Devletin madurluğuna uğruyor, iş yok para yok)
Oğlan, Kız(Sefil hayat yaşıyor, görgü ve terbiye görmüyor)
Bebek(Hadi oğlum amcana çükünü göster)

Sorumlu devlettir. whiteangel

+mop.
E
exotic ⭐ 18y
6. bence 😊 7 de olabilri 😊
U
Uprising ⭐ 19y
Biz kabile reyiziyiz 4.dalgadayızdır. 😁

🤘 😁
L
6. bence 😊 7 de olabilri :)

tabiki 4. kattayız kabile hayatı yaşıyoruz neden mi çok basit, arabayla gidiyorum bana yeşil yayalara kırmızı yanıyor ama gel gör ki yayaların alayı yolda neden merada yaşıyor onlar çünki daha yol iz bilmiyorlar dağ tepe patika hayvanı onlar ee onlar eski çağdaysa bizde kabileyiz demektir, halen yerlere tüküren itler var lama gibi hayvanlar bunlarsıra beklemesini bilmeyen kuyrukta durmasını öğrenemeyen dişini fırçalamayan kıçını silmeyen daha binlerce hayvan olduğu sürece biz halen kabileyiz reyizzzzzzzzzzzzz
E
Extrowe ⭐ 16y
5.
A
altanyunus ⭐ 19y
5 6 arasında git gel yapar 😄 gönül ister 😄 9+++ olmak
D
Doma$no ⭐ 18y
2 ve 5 katlarda yoğunlaşmışız
E
exotic ⭐ 18y
6. bence 😊 7 de olabilri :)

tabiki 4. kattayız kabile hayatı yaşıyoruz neden mi çok basit, arabayla gidiyorum bana yeşil yayalara kırmızı yanıyor ama gel gör ki yayaların alayı yolda neden merada yaşıyor onlar çünki daha yol iz bilmiyorlar dağ tepe patika hayvanı onlar ee onlar eski çağdaysa bizde kabileyiz demektir, halen yerlere tüküren itler var lama gibi hayvanlar bunlarsıra beklemesini bilmeyen kuyrukta durmasını öğrenemeyen dişini fırçalamayan kıçını silmeyen daha binlerce hayvan olduğu sürece biz halen kabileyiz reyizzzzzzzzzzzzz

Bakış açısına bağlı 🙄
E
Extrowe ⭐ 16y
Şimdi bende kendi fikrimi söyleyeyim önceki yorumumda 5 dedim.Okan abinin dediği gibi kurallara uymayan bir toplum,sokaklar çöplük,suç kol geziyor bence 5 bile çok şimdilik

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: