Icerige atla
Extraloob

kaç b ye tamamlarım

· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme
C
crazyhektor06 OP ⭐ 15y
arkadaşlar 101-110 kartlarını toplam 6 tanesini kaç b tutar bilginiz varmı hepsini satın alıcam 🤘 🤘
12 Yanıt
A
arkadaşlar 101-110 kartlarını toplam 6 tanesini kaç b tutar bilginiz varmı hepsini satın alıcam 🤘 🤘

commander + sereness hariç Mars serverında toplam 1b-1,3b arasına alırsın hepsini.
C
crazyhektor06 OP ⭐ 15y
toplam nekadar peki
A
toplam nekadar peki

commander 2b sereness 2b hepsini topla işte ^^
C
crazyhektor06 OP ⭐ 15y
5b +5b shıeld 500tl felan oha ya
A

malesef 🤝
C
crazyhektor06 OP ⭐ 15y
bide herife nasıl güvenicez 2b 1b alıp kaçarsa
S
Sw33Ty ⭐ 17y
Serverdan güvenilir birinin aracılığı ile alıcaksın.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

8 tanesini de satın aldım server gaia, güven olayına gelince işte oyunda ki güvenilirliğinizi böyle ispatlayacaksınız ben 8 tane kart satın aldım hemde 1b den fazla paraya hepsini aldım ilk günlerinde kimisinde önce parayı verdim sonra itemi aldım çoğunda da önce itemi aldım sonra parayı verdim, sereness'i 2.5b karşılığında aldım arkadaşa parayı verdim o aldı getirdi 😎
C
crazyhektor06 OP ⭐ 15y

8 tanesini de satın aldım server gaia, güven olayına gelince işte oyunda ki güvenilirliğinizi böyle ispatlayacaksınız ben 8 tane kart satın aldım hemde 1b den fazla paraya hepsini aldım ilk günlerinde kimisinde önce parayı verdim sonra itemi aldım çoğunda da önce itemi aldım sonra parayı verdim, sereness'i 2.5b karşılığında aldım arkadaşa parayı verdim o aldı getirdi 8)

gazi mi aldı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hacı idris aldı.
C
crazyhektor06 OP ⭐ 15y
hacı idris aldı.

hacı idris kim ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: