Icerige atla
Extraloob

[Jr7] has killed isyutaru(64bow)sw:caspian

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Inventory görevini yapıyordum spiderlarda..sonra isy cıktı dedim hem gideyim baya görev cıkar hemde biraz macera olsun diye.pt ile %75 e indirdik sonra pt dekilerin hepsi öldü.%75 ten %30a kadar kendim daldım diyebilirim.%30dan sonra köpek potuda hp potuda bitti.%30da iken yaklaşık 10dk pot dilendim ve kimsede isye dalmadı. 70+ 2wizard geldi onlarda warior olmadıgı için öldüler.sonra pt ye warior geldi %20den sonra pt ile tekrar kestik.ben tam kestiğim anda pt dem attılar.neden attılar bilemiyorum.
not:bi tane bile inventory görevi cıkmadı summer3:
not2:elimde sun felan yok.1 kere bile ölmedim isy da.str ve chin charların dayanıklılık gücü diyebilirim 😆

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
18 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
tbrkler
K
Kai ⭐ 18y
Tebrikler ☕
A
ehehe süper tebrikler
R
Rochas ⭐ 16y
Tebrikler
E
Extrowe ⭐ 16y
Heryeni servera başladım nerdeyse son senelerdir tanıyanlar bilir zaten yeni serverda chin kasmak işkencedir + unique kesmek imkansız gibi birşeydir bide server açılalı oldu baya ben bıraktığımda bile 63 leveller vardı sen chine bowla 64 levelde kesmişsin.En içten tebriğimi ediyorum 😘
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Whyday bide bizim forumdaydı çekemeyince atmış ayıp etmiş 😉
edit : imbue biraz gerimi kalmış ney 😁
A
Tebrikler..
C
Chrysler ⭐ 16y
Tebrikler ☕
V
Viski ⭐ 18y
TebrikLer..
A
Avasin ⭐ 17y
Tebrikler
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
herkese tşkler.

eet biraz imbue ezik malum premiz plus değil sp yetmiyor.ama şuanda 50 lv e max imbue 😜 xD
M
Maxitech ⭐ 19y

😆 😆 1sn daha erken atsaydım bana yazıcaktı =) ilk defa yapayım dedim onuda beceremedim. kusura bakma Jr7 😘
O
Onitsuka OP ⭐ 17y

😆 😆 1sn daha erken atsaydım bana yazıcaktı =) ilk defa yapayım dedim onuda beceremedim. kusura bakma Jr7 😘

güldürme beni.%80 lerde %70lerde öldün sen.%100 den %70e kadar pt le beraber kestik.%70 den %30a kadar ben kestim.nası sen alcan.isy den tek yiyon
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Tebrikler..
adamı pt den atıpda birşey elde edememek çok koymuş olmalı hehehe
M
Maxitech ⭐ 19y

güldürme beni.%80 lerde %70lerde öldün sen.%100 den %70e kadar pt le beraber kestik.%70 den %30a kadar ben kestim.nası sen alcan.isy den tek yiyon

abartmayalım lütfen =)
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Tmm abartıyorum.

not:bana wizard charlarınızı korumayın.kendi gözümle gördüm isy den tek yedin.anca arkadan kesersiniz kendi lv inizdeki uniqleri.bi kerede altına girin.
T
TheCunninG ⭐ 19y
gz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: