Inventory görevini yapıyordum spiderlarda..sonra isy cıktı dedim hem gideyim baya görev cıkar hemde biraz macera olsun diye.pt ile %75 e indirdik sonra pt dekilerin hepsi öldü.%75 ten %30a kadar kendim daldım diyebilirim.%30dan sonra köpek potuda hp potuda bitti.%30da iken yaklaşık 10dk pot dilendim ve kimsede isye dalmadı. 70+ 2wizard geldi onlarda warior olmadıgı için öldüler.sonra pt ye warior geldi %20den sonra pt ile tekrar kestik.ben tam kestiğim anda pt dem attılar.neden attılar bilemiyorum.
not:bi tane bile inventory görevi cıkmadı summer3:
not2:elimde sun felan yok.1 kere bile ölmedim isy da.str ve chin charların dayanıklılık gücü diyebilirim 😆
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
[Jr7] has killed isyutaru(64bow)sw:caspian
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
tbrkler
Tebrikler ☕
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
ehehe süper tebrikler
Tebrikler
Heryeni servera başladım nerdeyse son senelerdir tanıyanlar bilir zaten yeni serverda chin kasmak işkencedir + unique kesmek imkansız gibi birşeydir bide server açılalı oldu baya ben bıraktığımda bile 63 leveller vardı sen chine bowla 64 levelde kesmişsin.En içten tebriğimi ediyorum 😘
Whyday bide bizim forumdaydı çekemeyince atmış ayıp etmiş 😉
edit : imbue biraz gerimi kalmış ney 😁

A
Aristotales
⭐ 19y
Tebrikler..
Tebrikler ☕
TebrikLer..
Tebrikler

herkese tşkler.
eet biraz imbue ezik malum premiz plus değil sp yetmiyor.ama şuanda 50 lv e max imbue 😜 xD
eet biraz imbue ezik malum premiz plus değil sp yetmiyor.ama şuanda 50 lv e max imbue 😜 xD
😆 😆 1sn daha erken atsaydım bana yazıcaktı =) ilk defa yapayım dedim onuda beceremedim. kusura bakma Jr7 😘
😆 😆 1sn daha erken atsaydım bana yazıcaktı =) ilk defa yapayım dedim onuda beceremedim. kusura bakma Jr7 😘
güldürme beni.%80 lerde %70lerde öldün sen.%100 den %70e kadar pt le beraber kestik.%70 den %30a kadar ben kestim.nası sen alcan.isy den tek yiyon
Tebrikler..
adamı pt den atıpda birşey elde edememek çok koymuş olmalı hehehe
adamı pt den atıpda birşey elde edememek çok koymuş olmalı hehehe
güldürme beni.%80 lerde %70lerde öldün sen.%100 den %70e kadar pt le beraber kestik.%70 den %30a kadar ben kestim.nası sen alcan.isy den tek yiyon
abartmayalım lütfen =)
Tmm abartıyorum.
not:bana wizard charlarınızı korumayın.kendi gözümle gördüm isy den tek yedin.anca arkadan kesersiniz kendi lv inizdeki uniqleri.bi kerede altına girin.
not:bana wizard charlarınızı korumayın.kendi gözümle gördüm isy den tek yedin.anca arkadan kesersiniz kendi lv inizdeki uniqleri.bi kerede altına girin.
T
TheCunninG
⭐ 19y
gz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap