Icerige atla
Extraloob

Joymax'ın sizi izlediği dosyasını silin bandan kurtulun!

· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme
D
dragonwar OP ⭐ 18y
1-Silkroad klasörüne giriyoruz ve SilkErrSender.exe dosyasını buluyoruz.
2-Bu dosyanın arkasındaki .exe dosyasını .txt yapıyoruz.
3-İçine giriyoruz.
4-Dosyamızı biraz inceleyelim.
- Resim Silinmiş.
5-İçini boşaltıyoruz.
6-Dosyamızı .txt halinden tekrar .exe haline getirip işlemimizi bitiriyoruz.

Bazı arkadaşlar dc yediğinizde yada ??? hatası aldığınızda bu programın o an nelerin açık olduğunu kaydettiğini söylemekte. Bizde güvenlik açısından dosyamızı temizliyoruz. Fakat silmiyoruz. İçerisine I love you Joymax and Silkroad yazıp kaydediyoruz. Eğer Joymax'ın böyle bir uygulaması varsa onlara sevgimizi dile getiriyoruz.Böylece "kestirdim kurtuldum" hesabıyla oynumuza devam ediyoruz.

Not: Bir işe yarayıp yaramadığı tam olarak bilinmemekle birlikte oyuna hiç bir zarar vermemektedir.

Saygılar.
8 Yanıt
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Silk almıyorsanız denemeye değer.;)
A
aysu ⭐ 17y
o dosyanın sizin dediğiniz şeyle hiç alakası yok o error dosyası , silkroad herhangi bir hata ile karşılaştığında örnek oalrak ???? hatası , masaüstüne atma , bugg vs... bu tür hataları bildirmeye yarıyor...
D
dragonwar OP ⭐ 18y
Bu dosyayı sildikten sonra ??? hatası almıyorsunuz ve oyundan kopmamış oluyorsunuz. En azındna bu işe yaramasıyla bile silmeye değer. Hem bazı arkadaşlar bu konuda çok iddali. Joymaxın herşeyi o diyorlar 😄
C
Crisis ⭐ 19y
banla felan alakası yok bana göre! bu yapdıgınız sizi tasıyan dolmusun tekerlerini kesmeye benziyor 🙄 ☕ 😕
M
MainMagic ⭐ 18y
Bu dosyayı sildikten sonra ??? hatası almıyorsunuz ve oyundan kopmamış oluyorsunuz. En azındna bu işe yaramasıyla bile silmeye değer. Hem bazı arkadaşlar bu konuda çok iddali. Joymaxın herşeyi o diyorlar :D

alakası yok atılmamakla.Ben onu sildim gine oyundan atıyordu.Silersen tek fark attığında soru işaretleri çıkmaz karşıns.Zamanında bende onu düşünerek o dosyayı silmiştim.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Böyle birşey olacağını sanmıyorum ama denemeye dener. 😉
Q
Quater ⭐ 18y
????? hatası bilgisayrdan kaynaklana bir hata örn:ekran kartı güncel değildir sonuçta bu dosyayı sileersek hata almayız diye bişey yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: