1-Silkroad klasörüne giriyoruz ve SilkErrSender.exe dosyasını buluyoruz.
2-Bu dosyanın arkasındaki .exe dosyasını .txt yapıyoruz.
3-İçine giriyoruz.
4-Dosyamızı biraz inceleyelim.
- Resim Silinmiş.
5-İçini boşaltıyoruz.
6-Dosyamızı .txt halinden tekrar .exe haline getirip işlemimizi bitiriyoruz.
Bazı arkadaşlar dc yediğinizde yada ??? hatası aldığınızda bu programın o an nelerin açık olduğunu kaydettiğini söylemekte. Bizde güvenlik açısından dosyamızı temizliyoruz. Fakat silmiyoruz. İçerisine I love you Joymax and Silkroad yazıp kaydediyoruz. Eğer Joymax'ın böyle bir uygulaması varsa onlara sevgimizi dile getiriyoruz.Böylece "kestirdim kurtuldum" hesabıyla oynumuza devam ediyoruz.
Not: Bir işe yarayıp yaramadığı tam olarak bilinmemekle birlikte oyuna hiç bir zarar vermemektedir.
Saygılar.
Joymax'ın sizi izlediği dosyasını silin bandan kurtulun!
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Silk almıyorsanız denemeye değer.;)
o dosyanın sizin dediğiniz şeyle hiç alakası yok o error dosyası , silkroad herhangi bir hata ile karşılaştığında örnek oalrak ???? hatası , masaüstüne atma , bugg vs... bu tür hataları bildirmeye yarıyor...
Bu dosyayı sildikten sonra ??? hatası almıyorsunuz ve oyundan kopmamış oluyorsunuz. En azındna bu işe yaramasıyla bile silmeye değer. Hem bazı arkadaşlar bu konuda çok iddali. Joymaxın herşeyi o diyorlar 😄
banla felan alakası yok bana göre! bu yapdıgınız sizi tasıyan dolmusun tekerlerini kesmeye benziyor 🙄 ☕ 😕
Bu dosyayı sildikten sonra ??? hatası almıyorsunuz ve oyundan kopmamış oluyorsunuz. En azındna bu işe yaramasıyla bile silmeye değer. Hem bazı arkadaşlar bu konuda çok iddali. Joymaxın herşeyi o diyorlar :D
alakası yok atılmamakla.Ben onu sildim gine oyundan atıyordu.Silersen tek fark attığında soru işaretleri çıkmaz karşıns.Zamanında bende onu düşünerek o dosyayı silmiştim.
Böyle birşey olacağını sanmıyorum ama denemeye dener. 😉
????? hatası bilgisayrdan kaynaklana bir hata örn:ekran kartı güncel değildir sonuçta bu dosyayı sileersek hata almayız diye bişey yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap