Arkadaşlar kesinlikle Anti-Stealth 3x,5x Uniq gibi Özellikler bulunduran Media.pk2 kullanmayın..Kesinlikle media.pk2'nin orjinalini değiştirmeyin..
İsterseniz 90 lv hep silk alan biri olun Yakalandınızmı Acımadan banlıyorlar..
Peki neden direk Banned ? : Bu Media.pk2 lerle Görünmezleri görebildiğiniz için Oyunun sistemi bozuluyor..Ve Hiç düşünmeden banlıyorlar
Media.pk2'sini değiştiren Varsa hemen Orijinalini Yüklesinler..Hemde hemen ❗
Joymax'ın yeni Politikası [ Banlanma ile ilgili ]
· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
L
L_e_g_e_n_D
⭐ 19y
bilgin için teşekkür ederizde neden hemen ? 🙄
media.pk2 İle Bugune Kadar Hiç ugrasmadım Ugrasmamda yawf Zaten Char Banlansa Ne Olur(33Lv xD)
Paylasımın için Teşekürler ELİne SağLık..
Paylasımın için Teşekürler ELİne SağLık..
Zararın neresinden dönersen kar..
S
Streetwise
⭐ 19y
Charının banlanmasını istemiyorsan,değiştir yok benim charım banlansın diyorsan,elleme kalsın öyle ilerideki zamanlarda seninde başlığını görürüz charım banlandı,diye bir başlık...
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bilgilendirme için teşekkürler hacım, cidden sakat bir durum yahu banlanmam durumunda bırakırım sro'u bir üçüncü banı daha kaldırmaz bünyem.
joymax sana charını ne zaman banlayabileceğini söylemediyse en kısa zamanda önlem alman gerekir 😜
Charının banlanmasını istemiyorsan,değiştir yok benim charım banlansın diyorsan,elleme kalsın öyle ilerideki zamanlarda seninde başlığını görürüz charım banlandı,diye bir başlık...
😜 😜
illegal hiç bir şey kullanmayın 2-3 char acmayın silk ve srobot yeter, BAŞKA HİÇ BİR ŞEY kullanmayın sonunuz benim gibi olur 65 lv banned 😄
illegal hiç bir şey kullanmayın 2-3 char acmayın silk ve srobot yeter, BAŞKA HİÇ BİR ŞEY kullanmayın sonunuz benim gibi olur 65 lv banned :D
2-3 char ile alakası yok ama.. 😉
ben sadece srobot kullanmıştım pk2 orjinal di bide çift char acıyodum ya srobot tan yada multiclient den
Charına en Az 2000 Silk Yüklediysen Banlamıyorlar Banlansanda 4 gün sonra açıyorlar banını yani öle bişi yok o yüzden oyunun iyice cıvkı cıktı WoW Başlayın Kafanız rahat olsun ayda 30 ytl 0 ban 0 stres
bende orjinal Media.pk2 yok ne yapacagım bide bende türkçe,kendim yaptım türkçe oldugu anlaşılır mı ?
dierlerini nasıl anlıyolarsa seninkinide anlarlar biran önce orjinalini indir at pc ye yoksa denilenlere göre ban...
yada sro sil tekrar yükle olsun bitsin
yada sro sil tekrar yükle olsun bitsin
Charına en Az 2000 Silk Yüklediysen Banlamıyorlar Banlansanda 4 gün sonra açıyorlar banını yani öle bişi yok o yüzden oyunun iyice cıvkı cıktı WoW Başlayın Kafanız rahat olsun ayda 30 ytl 0 ban 0 stres
Ayda 30 YTL Az mı ❓ 😆
T
TheChamberLy
⭐ 18y
% 1000 Haklısın ARtık Joymax Dellendi xD
Ya bişi soracam ben agbot kullanıom onda görünmezleri görme var ama media pk2 ile oynamadım hiç bi sorun çıkarmı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap