Icerige atla
Extraloob

Joymax'ın yeni Politikası [ Banlanma ile ilgili ]

· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Arkadaşlar kesinlikle Anti-Stealth 3x,5x Uniq gibi Özellikler bulunduran Media.pk2 kullanmayın..Kesinlikle media.pk2'nin orjinalini değiştirmeyin..

İsterseniz 90 lv hep silk alan biri olun Yakalandınızmı Acımadan banlıyorlar..

Peki neden direk Banned ? : Bu Media.pk2 lerle Görünmezleri görebildiğiniz için Oyunun sistemi bozuluyor..Ve Hiç düşünmeden banlıyorlar

Media.pk2'sini değiştiren Varsa hemen Orijinalini Yüklesinler..Hemde hemen ❗
18 Yanıt
L
bilgin için teşekkür ederizde neden hemen ? 🙄
H
HnTRue ⭐ 18y
media.pk2 İle Bugune Kadar Hiç ugrasmadım Ugrasmamda yawf Zaten Char Banlansa Ne Olur(33Lv xD)
Paylasımın için Teşekürler ELİne SağLık..
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Zararın neresinden dönersen kar..
S
Streetwise ⭐ 19y

Charının banlanmasını istemiyorsan,değiştir yok benim charım banlansın diyorsan,elleme kalsın öyle ilerideki zamanlarda seninde başlığını görürüz charım banlandı,diye bir başlık...
T
TitusPullo ⭐ 19y
Bilgilendirme için teşekkürler hacım, cidden sakat bir durum yahu banlanmam durumunda bırakırım sro'u bir üçüncü banı daha kaldırmaz bünyem.
S
SnowFlake ⭐ 18y

joymax sana charını ne zaman banlayabileceğini söylemediyse en kısa zamanda önlem alman gerekir 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y

Charının banlanmasını istemiyorsan,değiştir yok benim charım banlansın diyorsan,elleme kalsın öyle ilerideki zamanlarda seninde başlığını görürüz charım banlandı,diye bir başlık...

😜 😜
A
Apollon ⭐ 18y
illegal hiç bir şey kullanmayın 2-3 char acmayın silk ve srobot yeter, BAŞKA HİÇ BİR ŞEY kullanmayın sonunuz benim gibi olur 65 lv banned 😄
W
windel ⭐ 18y
illegal hiç bir şey kullanmayın 2-3 char acmayın silk ve srobot yeter, BAŞKA HİÇ BİR ŞEY kullanmayın sonunuz benim gibi olur 65 lv banned :D

2-3 char ile alakası yok ama.. 😉
A
Apollon ⭐ 18y
ben sadece srobot kullanmıştım pk2 orjinal di bide çift char acıyodum ya srobot tan yada multiclient den
A
Agilla ⭐ 18y
Charına en Az 2000 Silk Yüklediysen Banlamıyorlar Banlansanda 4 gün sonra açıyorlar banını yani öle bişi yok o yüzden oyunun iyice cıvkı cıktı WoW Başlayın Kafanız rahat olsun ayda 30 ytl 0 ban 0 stres
T
Tuxedoed ⭐ 18y
B
BiG BoY ⭐ 18y
bende orjinal Media.pk2 yok ne yapacagım bide bende türkçe,kendim yaptım türkçe oldugu anlaşılır mı ?
M
mumya307 ⭐ 19y
dierlerini nasıl anlıyolarsa seninkinide anlarlar biran önce orjinalini indir at pc ye yoksa denilenlere göre ban...

yada sro sil tekrar yükle olsun bitsin
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Charına en Az 2000 Silk Yüklediysen Banlamıyorlar Banlansanda 4 gün sonra açıyorlar banını yani öle bişi yok o yüzden oyunun iyice cıvkı cıktı WoW Başlayın Kafanız rahat olsun ayda 30 ytl 0 ban 0 stres

Ayda 30 YTL Az mı ❓ 😆
T
% 1000 Haklısın ARtık Joymax Dellendi xD
H
HellBoys ⭐ 19y
Ya bişi soracam ben agbot kullanıom onda görünmezleri görme var ama media pk2 ile oynamadım hiç bi sorun çıkarmı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: