bugun no dc clientsiz oyuna girmeyi denedim bide ne goriyim id password yazdim trafik yedim ama Dc yememişim ... artik NO Dc cliente gerek yok sanirim .. pek degisen bisiy yok ama orjinal client orjinal clienttir ve bundan kaynaklanan dc ler biraz azalır umarim.. Sevindirici bi gelisme ufakta olsa ?!!!!!!!
Joymax'ın Kıyağı
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
evet benimde dikkatimi cekti bende diom no dc ne zmn kurdum xD
aynen bendede öyle ama ilk başta dedim olmaz bu çünkü internet kafeye gittiğimde orda dc veriyodu burda no dc anlamadım gitti
S
SagittariuS
⭐ 19y
bugun no dc clientsiz oyuna girmeyi denedim bide ne goriyim id password yazdim trafik yedim ama Dc yememişim ... artik NO Dc cliente gerek yok sanirim .. pek degisen bisiy yok ama orjinal client orjinal clienttir ve bundan kaynaklanan dc ler biraz azalır umarim.. Sevindirici bi gelisme ufakta olsa ?!!!!!!!
Evet benimde dikkatimi çekti biraz önce..
T
TitusPullo
⭐ 19y
Hayret ettim ya. Joymax prem.sizlere kıyak geçmiş alla alla hangi dağda kurt öldü 😜
öyle yada böylle no dc var zaten hiç zahmet etmeyin biz ayarladık demişler :d
A
axisheytan
⭐ 19y
pre alımıni cogaltmak icin trafik yazısından sonra disconnet ediyodu ama birsuru nocd program cıkınca degisen bisey olmadi bu isten vargectiler (C9 hatasından sonra yine disconnet veriyo)
aslinda bu yaptiklarinin kiyaklik bir isi yok en basindan beri yapmalari gereken biseydi premirum olanin zaten confirm yazisini görmesi cok düsük bir ihtimal normal oyunu oynayan adam sırf bu confirm yazisi yüzünden oyunu birakiyor 😊 geçte olsa yapmalari güzel bişey joymax i tebrik etmek lazim bu konuda
O
Old School
⭐ 19y
aslinda bu yaptiklarinin kiyaklik bir isi yok en basindan beri yapmalari gereken biseydi premirum olanin zaten confirm yazisini görmesi cok düsük bir ihtimal normal oyunu oynayan adam sırf bu confirm yazisi yüzünden oyunu birakiyor 😊 geçte olsa yapmalari güzel bişey joymax i tebrik etmek lazim bu konuda
Hiç tebrik edemem iş içten geştikten sonra yapsa ne yazar
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ben yinede NoDC Client öneririm. Çünkü Joymax'in ki ile C7 alırsınız.
evet bende jason a katılıyorum no dc indirdim öyle kullanıyorum daha iyi sronunkinden
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap