Icerige atla
Extraloob

Joymaxın Amacı Ney Ya

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
A
Agilla OP ⭐ 18y
Pre Vardı Ama Char Banned Hiç bot kullanılmadı(Neredeyse) Ama Silki Kurtardık. Siz Siz Olun Joymaxa Küfür Edin.Onurcum Geçmiş olsun Birlikte Kasıyorduk Ama nasip Degilmiş

- Resim Silinmiş.

İşte Mutlu Son

- Resim Silinmiş.

Joymax Allah Belanı Versin Kendi menfatin için İnsanları Kullanıyorsun Para Vermiyenleri Banlıyorsun Yazıklar Olsun allah Seni Bildigi Gibi Yapsın
15 Yanıt
M
Misproject ⭐ 19y
Pre Vardı Ama Char Banned Hiç bot kullanılmadı(Neredeyse) Ama Silki Kurtardık. Siz Siz Olun Joymaxa Küfür Edin.Onurcum Geçmiş olsun Birlikte Kasıyorduk Ama nasip Degilmiş

- Resim Silinmiş.

İşte Mutlu Son

- Resim Silinmiş.

Joymax Allah Belanı Versin Kendi menfatin için İnsanları Kullanıyorsun Para Vermiyenleri Banlıyorsun Yazıklar Olsun allah Seni Bildigi Gibi Yapsın

aynen
_
_Desmond_ ⭐ 19y
Hiç bot kullanılmadı ( neredeyse) demişsin 😊 Çelişkili ifade crekli bot kullandıysan çoğu kişi gibi bu yüzden ban yemişindir silk olup olmaması önemli değil.Ayrıca anladığım kadarıyla joymaxa her ay belli bir miktar harcama yapacan akmasanda damlayacan yani bir kere silk almakla olmuyor.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Baba ne oluyor ya :/ Vallahi korkmaya başladım o kadar uğraşıyorum şimdi ff olacak charım az kaldı sosun set düzmeye hazırlanıyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hiçbirşey olmaz merak etme.
O
Hiç bot kullanılmadı ( neredeyse) demişsin 😊 Çelişkili ifade crekli bot kullandıysan çoğu kişi gibi bu yüzden ban yemişindir silk olup olmaması önemli değil.Ayrıca anladığım kadarıyla joymaxa her ay belli bir miktar harcama yapacan akmasanda damlayacan yani bir kere silk almakla olmuyor.

silk nasıl önemli deil baş faktör silk aslında bot kullansanda kullanmasanda silkin olmazsa ban
T
TitusPullo ⭐ 19y
hiçbirşey olmaz merak etme.

aww baba bu satte ne iştir xP
P
Prestij ⭐ 18y
Malesef arkadaşlar tamamen illegal girişlerle ilgili, dediklerini tamamen uygulamaya başladılar, clientless kullanan bi arkadaşım 750 silk yükledi ve melek kanadı taktı ama sonuç hüsran. Artık dikkat etmek lazım.
F
F10diP| ⭐ 19y
bu ban olayının silk le bir ilgisi yok bot kullanıyorsan banlanırsın, banlanmassan şanslısın 😉
Q
Quattro ⭐ 19y
Sende herhalde edit media.pk2 var bence bu tarz seylere gıcık olmaya basladı joymax
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Bence Silkroadı Kapatmaya başlıcak...Ne kadar koparsak kardır Diyor..Milletin Silke Abanmasını İstiyo 😄
_
_Desmond_ ⭐ 19y

silk nasıl önemli deil baş faktör silk aslında bot kullansanda kullanmasanda silkin olmazsa ban

viewtopic.php?f=11&t=90592
L
yani benim 1500 silk le birlikte banlandı çar bazıları açıldı diyorlar ama benim ki açılmamış malesef 😞
T
Joymax Bi Gözümüzü Kokutur Sonra Gene Bırakır Banlamayı Şeytan dio Aç 50 tane Acc Hepsini bota bırak kaçtanesi banned yiyio 😄
T
Beyler Şu Salı Gününe Kadar Botlarla Girmeyin Bi Bekliyek Bakalım Ne Olacak Salı Günü 🕵️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: