Evet ArkadaşLar Benim HErcuLesde 100 LVl ßir Çarım Var Msn Korumalı.Yenı almış Oldugum ßir çar.Msn adresine Girmeden İd Gs Ve Mail Dresinden Girip Çarımı SOyuyorlar Sureklı Nasıl Yapıyorlar anlam Veremıyorum. aynı Şeyi Bende Deniyorum Mail dresine Yonlendırıyor.Joymax In Sitesınede ßöyle ßir Mesaj ßıraktım YanLız Kimseden ßir Cevap Vermedı ßunu Yapan Acizler ßirde Global atıyorlar İd Gs Ve Mail adresini ßilginiz Çar Varsa Gelin Soyup %50 Kırışalım Die. Joymaxda ßöyle ßir açık Var ArkadaşLar AkLım Ermiyor. ßu Sorunumaz Yardımcı Olacak ArkadaşLara Şimdiden Tşk Ediyorum.
Joymaxda Açıkmı Var Soruma Yardım ßekliyorum :((
· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
yok.
yok.
Bencede yok
PS:O globallere bende şahit oldum
Peki ArkadaşLar Nasıl Yapıyor MantıkLı ßir açıkLma ßulamıyorum ßen
ßuyrun Size GlobaL
- Resim Silinmiş.
ßen MantıkLı ßir AçıkLama ßulamıyorum Msn adresime GiriLmeden Çarım Şifresi DegiştiriLiyor Ve ßu Globalı atan Şrf.. Şahsiyet Yapıyor ßunu
ßuyrun Size GlobaL
- Resim Silinmiş.
ßen MantıkLı ßir AçıkLama ßulamıyorum Msn adresime GiriLmeden Çarım Şifresi DegiştiriLiyor Ve ßu Globalı atan Şrf.. Şahsiyet Yapıyor ßunu
kardes ozamn sunu solım sana senın msnının bılgılerını bılen bırı var bu kadar basıt baska cvpı yok
^^
kardes ozamn sunu solım sana senın msnının bılgılerını bılen bırı var bu kadar basıt baska cvpı yok

Bi Aralar Pw Sini Bildiğin Charı Kendine Bile Alabiliyodun O Hata Düzeltildi Ve Oyun 2 Gün Geriye Alındı Ancak Şuan Öyle Bişey Yok. Arkadaşların Dediği Gibi Messenger Bilmekte Var İşin İçinde...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap