M Mc Enjoy B OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Arkadaşlar Bir Karakter Satın Aldım Ve Manage Account Dediğim Zman Bu Hatayı Alıyorum :evil: :evil: http://img530.imageshack.us/my.php?image=sadae6.jpgLütfen Yardımcı Olun Ve Msnime Gelen Verifection a Tıklıyorum Ve Sadece Şifrem Değişiyor. Msn Değiştirilmiyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ __ONE__ ⭐ 18y 17 yil once #2 kardes cara e-mail vertication güvenligi koymussun artık ne yaparsan yap e-mail deişmez TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 17 yil once #3 e-mail adresi degişmez.çünkü e-mail adresi verify edilmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mc Enjoy B OP ⭐ 19y 17 yil once #4 Hmm ok çok saolun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HellBoys ⭐ 19y 17 yil once #5 o çarı sen adama geri ver paranı al verifiction yaptırmış istediği zaman başvurup şifresini öğrenebilir ve gizli yanıtıda bilior yani çarı geri alabilir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mc Enjoy B OP ⭐ 19y 17 yil once #6 Sorun Halledildi O Msn Adresini Kendi Üstüme Geçirdim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil