Icerige atla
Extraloob

JOYMAX Hacklendi !!! rev6 tarafından !!!

· 53 Yanıt · 6.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
JOYMAX Hacklendi !!! rev6 tarafından !!!

biraz evvel sitede gezerken rastladım bakarmısınız adamlar siteyi patlatmışlar kendi görsellerini yayınlıyorlar 😈 😁

120tb88.png
Dosyalar (1)
53 Yanıt
D
DaWixed ⭐ 19y
Wow wow wow 😁
Rev6 sonunda başardı (:
H
Eet bunu bende gormustum ama baska bır sıtede ıe8 ıle bı sayfada rev6nın kodları vardı sanırım bu gercek
Sonumuz kotu=)
J
Journalist ⭐ 19y
😱 😱 😱 😱

bir oyunda eğer oyun kurucularına dokunulabiliyorsa o oyunun çöküş vakti gelmiş demektir ☕
C
carwen ⭐ 18y
Okan abi tema çok hoş, nerden bulabilirim. ^^
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hangi tema kuzum :S

ff diyorsan o default, xp için diyorsan o da goruntu ayarlarından gümüş seçili ^^
K
K_751 ⭐ 19y
böle bişi olamaz die düşünüyorum
X
Xanthos ⭐ 19y

ff diyorsan o default, xp için diyorsan o da goruntu ayarlarından gümüş seçili ^^

😁 😁

not: Kontrol ettim herhangi bir değişiklik yok görünürde ama site içindeki bilgi akış ve gidiş yerleri değiştirildiyse şifre vs değiştirilmez bi süre :S
H
Sronun forumuna yazılan kodlardan kaynakladıgını solıyor bazıları 😐
C
carwen ⭐ 18y

Ok yaptım. ^^
P
Daha önce de bir server'ı ele geçirenler olmuştu 😁 Önlemini alacaktır joymax ☕
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1) zati hep demişimdir rev6 jmin sitesi diye kodlardan kaynaklıysa emin olun ki bu şirketin kendi sitesi olduğunun ispatıdır yok değilse rev6 sronun anasayfasını hackliyorsa bizi bile öttürürler ki bunlar zati kendi siteleri ^^

0x33
rev6
bot369
bot258

hepsi joymax'in sitesidir.
B
Black Rain ⭐ 19y
Vay anasını ya rev6 ya bakın.. 😄 😜
D
DeviLeyez ⭐ 18y
Okan Abi Bu Siteye Insallah Bısı Olmaz.. 😄
E
Eyvallah ⭐ 18y
1) zati hep demişimdir rev6 jmin sitesi diye kodlardan kaynaklıysa emin olun ki bu şirketin kendi sitesi olduğunun ispatıdır yok değilse rev6 sronun anasayfasını hackliyorsa bizi bile öttürürler ki bunlar zati kendi siteleri ^^

0x33
rev6
bot369
bot258

Bencede...
D
DoNJuaN ⭐ 19y
girdim herşey normal görünüyor.
Y
yeonyang ⭐ 19y
girdim herşey normal görünüyor.

http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_front.jmx?workURL=http://silkroadcp.joymax.com/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=2^TopicID=96753

Bu linke gir ve bekle biraz, görürsün ^^
P

0x33
rev6
bot369
bot258

R
RoyalFlush ⭐ 19y

0x33
rev6
bot369
bot258

Kesinlikle katılıyorum.
X
XReturnS ⭐ 18y
sacma hack ymedi yemezde

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: