Joymax İllegal login programların kendi serverine zarar verdiği için player'lara kolaylık babında yeni "Automatic Login System" özelliğini eklemiş bulunmaktadır.
- Resim Silinmiş.
Joymax Automatic Login System
· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
D
DangerWalker
⭐ 19y
şimdi bende baktım bilgilendirdiğin için saol ama fazla işe yaramaz heralde torqueyle bile 10 tane açıp 2-3 saatte giriyorum
şimdi bende baktım bilgilendirdiğin için saol ama fazla işe yaramaz heralde torqueyle bile 10 tane açıp 2-3 saatte giriyorum
zaten amaçları player'ı memnun etmek değil kendi server'larına gelen zararı azaltmak baktılar koruma sistemini kırdılar bi işe yaramadı yinede zarar çivi çiviyi söker misali birşeyler yapmaya çalışıyorlar ben yinede sökmez diyorum.
Torqueyi Çok Fazla Açmak Zarar Çünkü C10(MultiClient) Veriyo Ben 1-2 Tane Açıyorum Yaklaşık 5-10 Dk de Oyundayım 😄
Torqueyi Çok Fazla Açmak Zarar Çünkü C10(MultiClient) Veriyo Ben 1-2 Tane Açıyorum Yaklaşık 5-10 Dk de Oyundayım :D
Sbot Cool 😄 premiumsuz 5 dakika en fazla 24 saat online'ım dc sorunum yok şükür.
bencede bir işe yaramaz torqueyle 3 tane açıyorum 20 dk sonra oyundayım
botları banlasalar ya bizde bu yollara basvurmayalım
botları banlasalar ya bizde bu yollara basvurmayalım
oyunda binlerce bot var geçenki bakımda herculeste 5-6 tane banlamışlardı 😄 imkansızı istemeyelim lütfen 👍
Boyle oluyor. Server doluyken seni bi siraya kouyoyo. Yer ne zaman acilirsa giriyosun.
- Resim Silinmiş.
Oyunu tek bunun icin yine yukledim. Guzel, super bisey. Ama oyuna girdigimde 3500 bot gorunce yine siliyom suan ^-^
- Resim Silinmiş.
Oyunu tek bunun icin yine yukledim. Guzel, super bisey. Ama oyuna girdigimde 3500 bot gorunce yine siliyom suan ^-^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap