J JohnnyBravo OP ⭐ 18y 16 yil once #1 ps:imza isterkleri bu başlık altında alınır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
V volkanka ⭐ 17y 16 yil once #2 imza için teşekkürler.Birde avatar oldu mu süppo olur :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #3 gölgeli bir arka plan olsa harika olurdur ve che bölümü siyah beyaz olmalı ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 16 yil once #4 ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 16 yil once #5 bende Guevera Nın T-Shirt ü Var^^ Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JohnnyBravo OP ⭐ 18y 16 yil once #6 gölgeli bir arka plan olsa harika olurdur ve che bölümü siyah beyaz olmalı ^^öyle yapıcaktım ama o anki ruh halimle yakışmıyıcağını düşündüm neyse önümüzdeki maclara bakıcaz 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 16 yil once #7 İkisi de süper.. Özellikle 2.ye hayran kaldım^^Tebrikler dostum^^ [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cry ⭐ 17y 16 yil once #8 3 Güzelmiş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 16 yil once #9 Hakim renk mavi-yeşil-kırmızı olsun gerisini sana bırakıyorum içinden ne gelirse artık Ps:Şimdiden Teşekkür Ederim^^.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AliceCullen ⭐ 17y 16 yil once #10 Hacım Turuncu Yeşil renkler ana renk olsun bide turkuazda aralarda olabilirse tamam geriside sana kalır hacım senın zevkıne guvenıyorum 🕵️ 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NortheasteR ⭐ 18y 16 yil once #11 Bir imza da ben isitiyim bari 😊Arka plan rengi:Takıl kafana göre.Font:sen karar verResim:Lexi Belle hoşuna giden bi resmini koyuver işte 😳 Bi tane de avatar olabilirse güzel olur yine Lexi Belle 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil