Icerige atla
Extraloob

Jangan FTW 22.01.2009!...From Eos...

· 30 Yanıt · 4.6K görüntüleme
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Unrivalled Olarak Yaşadığımız Aksilikten Dolayı Giremesekte Varlığımızı Belli Ettik.Guildlere Dağılarak Arkadaşlara Yardımcı Olduk!..Tebrikler LeGeND_TuRKs....<3Unrivalled<3
İşte SS'ler:

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kapıyı Kırmak 10'Dkmızı Almadı :)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kaleyi Ele Geçirdik.Sıra Geldi Korumaya!...
- Resim Silinmiş.
Sonra Da Onlar Kaçtı Biz Kovaladık...İşte Türk Birliği Diye Buna Denir!..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ve Sonuç
- Resim Silinmiş.

Yorumlarınızı Bekliyorum!...
30 Yanıt
K
Kai ⭐ 18y
Helal Olsun
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Helal Olsun

Saol.Bi Rütbe Falan Alamadık Ama Napalım Bize Kalmadı O kalbalıkta xD.En Fazla 7-8 Adam Kesmişimdir..
L
Süpersiniz işte savaşa böle gidilir kalabalığa bak hangi ordu durdurur sizi helal olsun haketmişsiniz.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ben y0rk O Fw De Bende Vardım ... 😄
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Süpersiniz işte savaşa böle gidilir kalabalığa bak hangi ordu durdurur sizi helal olsun haketmişsiniz.

Aslında Bütün Türkler Ayrı Unionlardaydık.Hatta Bizim Guild NightMare Yani Kale Sahibinin Unionundaydı.Unionda Sürekli İnglizce Konuşmamız İstendi Ve Allaha Küfür Edildi Bizde Bütün Türk Guildlerini Bir Araya Topladık İşte Bu Görüntü Ortaya Çıktı...Savaşa Kendi Guildimden Girememenin Verdiği Üzüntü Hala İçimde :S.Ama Sağlık Olsun Kazanan Yine Biz Olduk
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Ben y0rk O Fw De Bende Vardım ... :D

Heheheh Bende Sizin Guilddeydim xD
O
ozy67 ⭐ 19y

Aslında Bütün Türkler Ayrı Unionlardaydık.Hatta Bizim Guild NightMare Yani Kale Sahibinin Unionundaydı.Unionda Sürekli İnglizce Konuşmamız İstendi Ve Allaha Küfür Edildi Bizde Bütün Türk Guildlerini Bir Araya Topladık İşte Bu Görüntü Ortaya Çıktı...Savaşa Kendi Guildimden Girememenin Verdiği Üzüntü Hala İçimde :S.Ama Sağlık Olsun Kazanan Yine Biz Olduk

TebrikLer Arkadasım gercekten guzeL savas olmus belli... TurkLerin ayni unionda birlesip Kaleyi Turk himayesine gecirmeniz ise fevkalede bi olay olmus bugun bizde Turklere, Allaha Kufur eden Teror orgutu ahehine slogan aatan almanların elinden Tum serverdaki TurkLer 1 union altinda topalanarak almayi basardik...!!! NE MUTLU TURKUM DIYENE...!!!!
Birlik beraberlik Turk kadesLigi herzaman Basariyi getirir... Zaten Tarihte bizim hic savas alaninda kaybettigimiz gorulmemistir... Hep masa basında kaybediyoruz ....

Herkese iyi oyunLar
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
TebrikLer Arkadasım gercekten guzeL savas olmus belli... TurkLerin ayni unionda birlesip Kaleyi Turk himayesine gecirmeniz ise fevkalede bi olay olmus bugun bizde Turklere, Allaha Kufur eden Teror orgutu ahehine slogan aatan almanların elinden Tum serverdaki TurkLer 1 union altinda topalanarak almayi basardik...!!! NE MUTLU TURKUM DIYENE...!!!!
Birlik beraberlik Turk kadesLigi herzaman Basariyi getirir... Zaten Tarihte bizim hic savas alaninda kaybettigimiz gorulmemistir... Hep masa basında kaybediyoruz ....

Herkese iyi oyunLar

+1453 🤘
O
odesca ⭐ 18y
Ne Güzel Aldık ama 🍺 🍺 🍺 Sentinus belki görmüşsünüzdür.
P
ParduS_ ⭐ 19y
rakip dayanmaz bu uniona 😜
U
UniqueGot ⭐ 17y
Harbiden harikaydı ben UniqueGott inş. kaptırmayacağız kaleyi
U
UniqueGot ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

Burdada baktım köşeye pusmuşlar 😄 hepsini tek tek aldım life la orda penilin 90 lv wake 89 diğerini bilmiyorum oda 85+ olduğu kesin :D:D (bugünkü savaş)
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
Savaşın Başları Güzeldi De Sonra Dolaştık Ortalarda...Bidahaki FTW Daha Zevkli Olucak xD...Bırakmıycaz Kaleyi...
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Burdada baktım köşeye pusmuşlar 😄 hepsini tek tek aldım life la orda penilin 90 lv wake 89 diğerini bilmiyorum oda 85+ olduğu kesin :D:D (bugünkü savaş)

Hheheheh Helal Olsun Sana 👍
U
UniqueGot ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

Hheheheh Helal Olsun Sana 👍

sağol kardeşim 😄
L
Lacivert ⭐ 18y
gevurların kalemizde son 1 dksı 😄
L
Lacivert ⭐ 18y
foto koyamıyorum CaseyJones karakteriyle ne foto çektim koymak isderdim ama beceremiorum 😄
_
_ANIL_ OP ⭐ 19y
foto koyamıyorum CaseyJones karakteriyle ne foto çektim koymak isderdim ama beceremiorum :D

viewtopic.php?f=13&t=21865 👍
T
tryakup ⭐ 18y
ben II_TaZz_II sırada bandit var karsımızda daglar titreyecekk 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: