_ _ANIL_ OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 Bi Baktım Önümde 🤤 B3B3K(86 Wizard) Geldi Alamadı.Gerçi O Andan Sonra Kralı Gelse Farketmezdi!!.... 🕵️ - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HeNDiCaP ⭐ 18y 17 yil once #2 ilk tebrik benden 😊 TebrikLeR kardesim inş dewamıda gelir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #3 Tebrikler. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightMare54 ⭐ 18y 17 yil once #4 Tebrikler... Devamını Bekliyoruz... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Think Twice ⭐ 18y 17 yil once #5 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ANIL_ OP ⭐ 19y 17 yil once #6 Saolun Arkadaşlar Darısı Başınıza 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #7 Ss çekemedim ama bügün bende kestim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #8 Tebrikler... Devamını Bekliyoruz... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #9 Grant Name süper.. Tebrikler 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ANIL_ OP ⭐ 19y 17 yil once #10 Tekrar Teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T T_RoCK ⭐ 18y 17 yil once #11 Pt'deki adamlar da Lure diye kendilerini parçalamış.O heyecanda Lure mure anlamam 😜 Tebrikler ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ANIL_ OP ⭐ 19y 17 yil once #12 Pt'deki adamlar da Lure diye kendilerini parçalamış.O heyecanda Lure mure anlamam 😜 Tebrikler ^^Saol.Bende Çekmeyi Düşünmedim Değil Ama Ptde Benden Yüksek Lvller Vardı 😄.Dedim %5'te Çekerim O Ara Adamlar Geldi Tırstım!..:P ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #13 tebrikler dewamını bekleriz^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil