J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #41 awww benim kaza yapmama gerek kalmaz ben kalpten giderdim zaten 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 17 yil once #42 Kask ne nerey takılıyo 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S S3X4eVeR ⭐ 19y 17 yil once #43 Bunlarda Hava Yastıgı Gibi Zatenahahahah koptum supo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaTeFuL ⭐ 18y 17 yil once #44 ben o motoru kız üstmdeykn sürerim 😁 yada kız sürsün ölede kaza yaptırırdım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Passsaport ⭐ 19y 17 yil once #45 valla kask fln hiç aklıma gelmedi ben direk kasalara baktm xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KrauseR ⭐ 19y 17 yil once #46 One yaw kaza yapmamak elde değil 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil