J Judas OP ⭐ 19y 14 yil once (düzenlendi) #1 Camfrog sönmez show 😄 bu adamın küfürleri beni bitiriyor yerlere yatıyordum ilk dinlediğimde 😊 lütfen çocukmusun vs. gibi yorumlarda bulunmayın :)+18 Olumsuz Sözler İçerir !dakika 01.13 :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
G Geunge ⭐ 17y 14 yil once #2 :D:D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas OP ⭐ 19y 14 yil once #3 :D:D:Ddaha neler var hele bu trujen değişi 😄 adam manyak ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #4 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T takerisks ⭐ 16y 14 yil once #5 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Savtekin ⭐ 15y 14 yil once #6 Küfürün neyine gülüyoruz anlamıyorum ama gülüyoruz 😆 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil