Icerige atla
Extraloob

Jade Dynasty

· 9 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Jade Dynasty adlı oyunu forumumuzda oynayan kimse varmı? Varsa konu altından veya pm ile bana ulaşırsa sevinirim. 😘
9 Yanıt
T
TgCmLs ⭐ 16y
Ben oynuyorum hayatım 😄
Windy
Windy OP ⭐ 19y
Ben oynuyorum hayatım :D

sağol hatun bilmiyordum ya pray:
M
Milano ⭐ 18y
nasıl bir oyun bro, güzelse geleyim xP

ps: screamdle hacı kesin oynamıştır 😜
Windy
Windy OP ⭐ 19y

ps: screamdle hacı kesin oynamıştır :P

sevdiğimin olduğu her yer cennet bana bro cool2:
M
Milano ⭐ 18y

sevdiğimin olduğu her yer cennet bana bro cool2:

cool 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

zuahhaha deli espriydi kahkaha attım şimdi screamy sitede yok ya inadına bunu görür adam kendi nickini mi aratıyor direk damlıyor anlamıyorum ki kesin bunu oynamış bitirmiş charı da bir isveçli veya fin adama satmıştır ahahahhaaa 😁 😈

Ps : hikayeyi ben yazdım screamy gelmene gerek yok (hatunları ona screamy derler ihihiii)
Windy
Windy OP ⭐ 19y

zuahhaha deli espriydi kahkaha attım şimdi screamy sitede yok ya inadına bunu görür adam kendi nickini mi aratıyor direk damlıyor anlamıyorum ki kesin bunu oynamış bitirmiş charı da bir isveçli veya fin adama satmıştır ahahahhaaa 😁 😈

Ps : hikayeyi ben yazdım screamy gelmene gerek yok (hatunları ona screamy derler ihihiii)

evet ya bu benimde çok dikkatimi çekiyor 😄 ismi nerede anılsa o konuyu bulup yorumu atıp çıkıyor ya 😁
X
Xanthos ⭐ 19y
burun var adamda biz gibi herşeye atlamıyo. Kendi reklamını yap,kaç.çok durma soru sorarlar taktiği yapıyo 😁

Bu arada bu Jade Dynasty oyununu ben de duydum bugün bi mısırlı guild arkadşaımdan. bi araştırayım bakayım...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: