Icerige atla
Extraloob

İzmir kamp/kalacak yer

· 20 Yanıt · 4.2K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Merhabalar , bu yaz arkadaşla birlikte otostop çekerek Ankaradan Antalya'ya gittik ve 1 hafta orayı güzelce gezdik(Konusunuda açacağım). Çok güzel geçti 1 hafta. Yaza kadar bekleyemedik ve bu hafta İzmire gitmeye niyetlendik.
Önce şehir merkezine geçeceğiz(Alsancak) , acaba nerede kalabiliriz? Çadır kurabileceğimiz yer olursa daha iyi olur. Birde nereleri gezmemizi önerirsiniz , cuma sabah varıp , pazar akşam dönmeyi planlıyoruz.
Yaralı style
20 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Ödemiş tire taraflarına git şirince falan.
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Yaz olsa Deliklikoy derdim ama şimdi soğuk olur sanırım 😄
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Alsancaktan deniz kenarında yürüyerek Konak meydana geçin Saat kulesine
İsterseniz kemeraltını dolaşabilirsiniz
Tarihi asansöre çıkabilirsiniz
Hurley
Hurley ⭐ 13y
İlgini çekerse Sasalı doğal yaşam parkı
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Güzelyalıdaki cafelerde oturabilirsiniz gençlerin mekanlarıdır 😊
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Sasalı doğal yaşam parkına gitmeyi düşünüyoduk , bisiklet kiralanıyomuş galiba , 8km uzaktaymış sanırım merkeze.

Peki nerede kalabiliriz , kordana bi baktım çok güzel çadır kurulur ama gece polis filan gelip uyandırmasın 😄
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Ödemiş tire taraflarına git şirince falan.

Baktımda çok uzak ya , otostopla gidecez birde çok zaman alabilir. Yazın tekrar gelecez o zaman mutlaka gezeriz buraları 🤙

edit: birde gitmeyin dediğiniz yerler varmı , tutupta hırsızların ortasına çadır kurmayalım.
Yaralı style
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Sasalı doğal yaşam parkına gitmeyi düşünüyoduk , bisiklet kiralanıyomuş galiba , 8km uzaktaymış sanırım merkeze.

Peki nerede kalabiliriz , kordana bi baktım çok güzel çadır kurulur ama gece polis filan gelip uyandırmasın :D

Kamp hakkında pek bilgim yok ama inciraltını ve inciraltı kent ormanını bir araştır
Hurley
Hurley ⭐ 13y

Peki nerede kalabiliriz , kordana bi baktım çok güzel çadır kurulur ama gece polis filan gelip uyandırmasın :D

Bu arada sasalıya otobüsde gidiyor
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Sasalıya otobüs gidiyor karşıya göztepeden geç.
kampını inciraltı'nda yap.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
sen inciraltına git balçova ilçesine bağlı gez. kampıda inciraltında KYK nın karşısında kur İzci kambı kolu diye tabela dik 😆 bisikletlede konak ilçesine kadar sürersin
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
@Brahim
@Hurley

Basmane'de otellere baktım , cidden çok ucuz , 2 kişinin 1geceliği 75tl filan. Oralar sakat olabilirmi , ankaranın ulusu gibi 😄
Yaralı style
Hurley
Hurley ⭐ 13y
@Brahim
@Hurley

Basmane'de otellere baktım , cidden çok ucuz , 2 kişinin 1geceliği 75tl filan. Oralar sakat olabilirmi , ankaranın ulusu gibi :D

Duyduğum kadarıyla basmanedeki oteller genellikle mutlu sonlu 😄 😄 (Ne jadar doğru bilemem 😄 )
Caroline
Caroline ⭐ 12y
İzmir de gezmeni tavsiye edeceğim yerler= KONAK,KARŞIYAKA,ALSANCAK,BOSTANLI,İNCİRALTIkış aylarında buraları gezebilirsin yaz ayları ise delikli koy çeşme tarafları alaçatıya mutlaka uğra
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Duyduğum kadarıyla basmanedeki oteller genellikle mutlu sonlu 😄 😄 (Ne jadar doğru bilemem 😄 )

Hiç kalmadı diyebiliriz. Gazinolar online:naber:
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Nesin Matematik köyünün oralara bir yerlere kamp atabilirsiniz 😄 biz bu yaz öyle yaptık %100 Music etkinliği vardı çok iyi geçti
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Nesin Matematik köyünün oralara bir yerlere kamp atabilirsiniz 😄 biz bu yaz öyle yaptık %100 Music etkinliği vardı çok iyi geçti

Hoş geldin 🍺
Erteledik izmir işini , baharda gidiyoruz inş 😄
Yaralı style
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Hoş geldin 🍺
Erteledik izmir işini , baharda gidiyoruz inş :D

İzmir çok soğuk gelmemeniz iyi olmuş dün arabanın lastiğinin oradan ölü kedi çıkardım daha yavru soğuktan donmuş.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bizim bu taraflara çok yağmur yağıyor yasummer4:
Bazen soğuk günlerde dışarı bakınca call of duty 1 deki rusya aklıma geliyordaral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: