H Hayta35 OP ⭐ 16y 14 yil once #1 Cem Güler ( Tony Montana) arkadasımız bugun 20 yasına ( yanlış bilmiyorsam eğer) girmiş bulunuyor yeni yaşını tüm extraloob ailesi adına kutluyorum 🤘 Nice mutlu yıllara Cem'cim Buyur bu HediyenBuda Pastan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
V Von Dutch ⭐ 17y 14 yil once #2 Doğum Günün Kutlu Olsun İlk Yorum Benden 🤤Hediyen 😄 Seni Bekliyor Olmali :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #3 Doğum günün kutlu olsun kardeşim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 14 yil once #4 Nice senelere . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #5 Doğum günün kutlu olsun arkadaşım nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
GOKHANCAN ⭐ 17y 14 yil once #6 Doğum Günün Kutlu Olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L lnTerpoL ⭐ 19y 14 yil once #7 Demek o lanetli gün bu günmüş 😄 ps:Doğum günün kutlu olsun kardeşim. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 14 yil once #8 Nice senelere . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PhyLosHopia ⭐ 17y 14 yil once #9 Üstad doğum günün kutlu olsun. Allah daha nice güzel günler daha nice doğum günleri görmeni nasip etsin . Hep sevdiklerinin yanında olabilesin. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M M ' BiLGiN ⭐ 19y 14 yil once #10 üstad'ım doğum günün kutlu olsun İYİKİ VARSIN. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 14 yil once #11 Doğum günü çocuğu nerede? makara:PS:Hediyesini biliyor o filipinlee 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ArmOReTotTL ⭐ 18y 14 yil once #12 doğum günün kutlu olsun =) nice senelere hep beraber inşallah.... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #13 Herkese iyi dilekleri için çok Teşekkür Ediyorum, herkese ❤️ 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 14 yil once #14 Özel muamale istiyorum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi ⭐ 16y 14 yil once #15 doğum günün kutlu olsun hacım nice senelere 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L lnTerpoL ⭐ 19y 14 yil once #16 Özel muamale istiyorum :PAynen o kadar lanet okudum küfür bile olsa özel olarak ilgilenilmek istiyorum 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 14 yil once #17 DGKO TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tuqcan ⭐ 16y 14 yil once #18 Nice senelere.. Usta ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 14 yil once #19 Nice senelere. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A akoo7171 ⭐ 15y 14 yil once #20 Doğum Günün Kutlu Olsun İlk Yorum Benden 🤤Hediyen 😄 Seni Bekliyor Olmali :))Mükemmel bir hediyeymiş 🍺 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil