-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
setim fll str 5 ama char fll str deil 1 lv inte werilmiş +4+3ler 5 olacak^^
itemlerimin Son hali anilg's item:))
· 17 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
hımm str i tutmuş hepsi %100 extraokk dedim gibi charı satmayı düşüğnürsen 500 ytl veiririm extraokk
helal ne diim headbang2ft9
valla çok güzel şu +3 olanlarıda +5 batınmı degme gitsin keyfine galiba farmın daha bitmemiş onuda bitirdin mi oky dir Twisted Evil
hımm str i tutmuş hepsi %100 extraokk dedim gibi charı satmayı düşüğnürsen 500 ytl veiririm extraokk
glavieye 300ytl teklif war dalgamı geçiosun:)
valla çok güzel şu +3 olanlarıda +5 batınmı degme gitsin keyfine galiba farmın daha bitmemiş onuda bitirdin mi oky dir Twisted Evil
firem76 onu bi80e cekcem zaten prem+sp 10güüne tamam:)
yeni servera geçmeyi düşünüyormusun? Very Happy
glive güzel hp mp bassana biraz 2 3 ıtemde var hp mp onlarda yüzde yüz Very Happy ıtemler güzel güle güle durabilytesinin harca Very Happy
ben sana sadece bi fiyat söledim zorla istemiyorumki çarını Twisted Evil
ilk zamanlar kendimi ezik hissediodum yeni serevrea geçmeyi düşünüodum!! fakat suan düşünmüorm yeni bastan1 char zor:)
oha oha +7 glavieye kim 300 milyon weriyomus sole hemen benim bowu satip glavieyle deistirip adama satiyim 300 ytl ye sonra gidip 100 milyon ekler ustune sun +5 alirim Very Happy
valla bencede +7 ye değilde +9 a falan 300 verilir anca +7 ye 300 vermek biraz eşşeklik olur Very Happy
kardeş çarın güzel sen beni lordtan tnaıyorsundun hani party pls diye bağrıyordum ya sen beni almıyordum ya partni almamıştı adım LordKillerdi ve TR_Edition belki hatırlarsın ikinciye görüştük senle çarını görmüş oldum extraokk
Bencede Wink Cok fazla olmus Very Happy
kardeş çarın güzel sen beni lordtan tnaıyorsundun hani party pls diye bağrıyordum ya sen beni almıyordum ya partni almamıştı adım LordKillerdi ve TR_Edition belki hatırlarsın ikinciye görüştük senle çarını görmüş oldum extraokk
sabahtan akşama kadar lord bekelyim pt die bağıran sensn demek lol
ooo gusell Twisted Evil
ii gunlerde oyna kahvekeyfi
ii gunlerde oyna kahvekeyfi
eskiden itemlere + basmak çok zordu 8 9 ay öncesinde +7 sun değerindeydi Wink zaten sosun yoktu xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap