Icerige atla
Extraloob

itemlerimin Son hali anilg's item:))

· 17 Yanıt · 2.4K görüntüleme
A
anlg OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
setim fll str 5 ama char fll str deil 1 lv inte werilmiş +4+3ler 5 olacak^^
17 Yanıt
J
JimCarrey ⭐ 19y
hımm str i tutmuş hepsi %100 extraokk dedim gibi charı satmayı düşüğnürsen 500 ytl veiririm extraokk
S
SweetBoy ⭐ 19y
helal ne diim headbang2ft9
R
Ray_jovan ⭐ 19y
valla çok güzel şu +3 olanlarıda +5 batınmı degme gitsin keyfine galiba farmın daha bitmemiş onuda bitirdin mi oky dir Twisted Evil
A
anlg OP ⭐ 19y

hımm str i tutmuş hepsi %100 extraokk dedim gibi charı satmayı düşüğnürsen 500 ytl veiririm extraokk

glavieye 300ytl teklif war dalgamı geçiosun:)
A
anlg OP ⭐ 19y

valla çok güzel şu +3 olanlarıda +5 batınmı degme gitsin keyfine galiba farmın daha bitmemiş onuda bitirdin mi oky dir Twisted Evil

firem76 onu bi80e cekcem zaten prem+sp 10güüne tamam:)
P
Pennywise ⭐ 19y
yeni servera geçmeyi düşünüyormusun? Very Happy
P
Presence ⭐ 19y
glive güzel hp mp bassana biraz 2 3 ıtemde var hp mp onlarda yüzde yüz Very Happy ıtemler güzel güle güle durabilytesinin harca Very Happy
J
JimCarrey ⭐ 19y

ben sana sadece bi fiyat söledim zorla istemiyorumki çarını Twisted Evil
A
anlg OP ⭐ 19y
ilk zamanlar kendimi ezik hissediodum yeni serevrea geçmeyi düşünüodum!! fakat suan düşünmüorm yeni bastan1 char zor:)
E
Excrea ⭐ 19y

oha oha +7 glavieye kim 300 milyon weriyomus sole hemen benim bowu satip glavieyle deistirip adama satiyim 300 ytl ye sonra gidip 100 milyon ekler ustune sun +5 alirim Very Happy
P
Pennywise ⭐ 19y
valla bencede +7 ye değilde +9 a falan 300 verilir anca +7 ye 300 vermek biraz eşşeklik olur Very Happy
T
thedark ⭐ 19y
kardeş çarın güzel sen beni lordtan tnaıyorsundun hani party pls diye bağrıyordum ya sen beni almıyordum ya partni almamıştı adım LordKillerdi ve TR_Edition belki hatırlarsın ikinciye görüştük senle çarını görmüş oldum extraokk
T
Tweaked ⭐ 19y
Bencede Wink Cok fazla olmus Very Happy
A
anlg OP ⭐ 19y

kardeş çarın güzel sen beni lordtan tnaıyorsundun hani party pls diye bağrıyordum ya sen beni almıyordum ya partni almamıştı adım LordKillerdi ve TR_Edition belki hatırlarsın ikinciye görüştük senle çarını görmüş oldum extraokk

sabahtan akşama kadar lord bekelyim pt die bağıran sensn demek lol
E
ebri ⭐ 19y
ooo gusell Twisted Evil
ii gunlerde oyna kahvekeyfi
B
BøBa ⭐ 19y
eskiden itemlere + basmak çok zordu 8 9 ay öncesinde +7 sun değerindeydi Wink zaten sosun yoktu xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: