Ya arkadaslar hıc ıtem basamıyorm her seferınde param bosa gıdıyo sızın bana önerınız falan var mı tesekkurler odnajdifive_ Venice =) 🍿
İtem basamıyorm yardımmmm :D
· 31 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
Lagsız bir ortamda mesala hotan guild yerinde arkasında bas ..şansın daha çok artar ..+şansını daha çok pre ve lucky etkiler
banyo yap öle bas ^^
T
th3NightMare
⭐ 19y
banyo yap öle bas ^^
puhauehauehua cok ii ,, temeli buna dayanıo işte 👍
pre plus var +2 ye basarken bıle yanıyo bazen lucky de alıorum tabıkı cidden bu ısın sırrı banyo olabılır mı acaba .. :S:D
:)))) tabiki 😄
Taktiklere gerçekten inanırım Pre li char da costantinepolis te harıtada yukarda olan deniz fenerinin oraya git charı yavaş yürüme modunda aşağı doğru yürütürken + bas
Ps: etkisi olur
Ps: etkisi olur
aşağı doğru yürütürken 😜 😄
Ben prenin lucky stone'un + basmada etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Presiz düm düz ne luck stone var ne bişey +7 bastım tekte 😊
[F New]Solo Gitarist
B
Black Rain
⭐ 19y
Ben prenin lucky stone'un + basmada etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Presiz düm düz ne luck stone var ne bişey +7 bastım tekte :)
Yok abi artık eminim. Sen uzaylısın 😆
PS: Lucky ve pp bu işlerde çok önemli 😉
Ben prenin lucky stone'un + basmada etkili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Presiz düm düz ne luck stone var ne bişey +7 bastım tekte :)
PS: Lucky ve pp bu işlerde çok önemli ;)
O zaman şöyle düzeltelim; sizler için önemli, benim için gereksiz ? Nasıl oldu mu 😆
[F New]Solo Gitarist
B
Black Rain
⭐ 19y
O zaman şöyle düzeltelim; sizler için önemli, benim için gereksiz ? Nasıl oldu mu 😆
Da get tospa seni 😈 😜
aslında senin içinde önemli 1 kere şans gülmüş sana ^^ sende artistlik yapıyorsun buralarda aman yapma gözünü seviyim o +7'lerde gider 🍺
Ps : + basma premium ve lucky stone'un Çok katkısı vardır. 🙄
Onur'cum 94 silahına da +7 deniycem bakalım kim artistik yapıyomuş 😄
[F New]Solo Gitarist
Onur'cum 94 silahına da +7 deniycem bakalım kim artistik yapıyomuş :D
Tamam abi lucky ve presiz dene olursa kesicem sesimi 👍
luck stone olmadan deniycem merak etme 😊 Lucky powderdan söz ediyosan o olmadan +2 bile geçmez 😄
[F New]Solo Gitarist
luck stone olmadan deniycem merak etme 😊 Lucky powderdan söz ediyosan o olmadan +2 bile geçmez :D
lol anlayan anladı işte powdersiz geçmiyeceğini herkes biliyo 🎅 + Resimleride bekleriz inş basarsın beni '' :!!&%&! '' edersin bro 😘 ❤️
lol anlayan anladı işte powdersiz geçmiyeceğini herkes biliyo 🎅 + Resimleride bekleriz inş basarsın beni '' :!!&%&! '' edersin bro 😘 ❤️
😘
[F New]Solo Gitarist
aşşağıı dogru yurumek ne 😄
arkadaşlar işin sırrı olduğunuz yerde kimse olmayacak canavar fln kimse ben öyle lucky siz +5 bastım prede yoktu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap