Icerige atla
Extraloob

iTank İTEMS+SKİLLS

· 24 Yanıt · 2.8K görüntüleme
I
iTankk OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Pt'den zaman buldukça bastığım itemleri ve skillerini paylaşmak istedim.Şimdiden tüm yorumlara teşekkürler..2H Yokmu Derseniz 3 gün önce yaktım +9'u =) Novasını arıyorum inş...Destiny <3
Spoiler
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

iTank & GetLost & Tipsyy & Eldarion
24 Yanıt
H
hiper ⭐ 18y
Hepsini img kodu ıcıne alıp spoiler yapsan daha ıyı olurdu bole cok zahmetlı ^^
N
Allah kazadan beladan korusun güzel char. 🍺
H
hiper ⭐ 18y
Güzel char tebrikler (:
I
iTankk OP ⭐ 16y
Hepsini img kodu ıcıne alıp spoiler yapsan daha ıyı olurdu bole cok zahmetlı ^^

Sitede yeniyim o kdr bilmiyorum idare edin =) öğretirseniz yapmaya çalışırım kolay gelsin...
H
Böyle daha iyi olur ßro.. 😎
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.
T
theweled ⭐ 17y
guzel ıtemler guzel yapılandırma : ) Pvp yaparkn vıdyolarıda gormk ısterz ^^
S
SametOkur ⭐ 18y
Hayvan Dedikleri Böyle Birşey Olsa Gerek..
_
_PokerFace ⭐ 16y

bu güzel espriydi malazgirtte pvp yapıcak 6 kişi war ne videosu kardeş summer4:
N

OHA sen 6 tane çıkartabildinmi nese: 😆
_
_PokerFace ⭐ 16y

sen bıraktın bende bıraktım 4 kaldı elmango vodo fb blackjack bunlardanda haberim yok belki aralarından biriside bırakmıştır 🤝
V
Viski ⭐ 18y
sen bıraktın bende bıraktım 4 kaldı elmango vodo fb blackjack bunlardanda haberim yok belki aralarından biriside bırakmıştır 🤝

BlackJack i de Kaldır 👋
_
_PokerFace ⭐ 16y

BlackJack i de Kaldır 👋
o serverda kasıtıgım 2.7m sp ye dlvlte çektigim eziyete aldıgım pre devil avatar vs. herşey boşaymış ne boş servermış 3500 player war global show hiç durmuor ama pvp yapan 3 kişi oda güzel
V
OMG!!
X
Xylene ⭐ 16y
Skillerin çok güzel , inşallah kısa zamanda 2h'nide bulursun.
R
Güzel char tebrikler 👍
H
HostPust ⭐ 16y
Char ne kadar güzel olursa olsun FF olsun Full nova olsun ne olursa olsun eğer kullanmayı bilmiyorsan ve o insan tam bir yav.... ise ve arkadaşlarını dinlemeden satarsa yediği ekmeye pislerse ne yaparsa yapsın o chardan hayır gelmez.
I
iTankk OP ⭐ 16y
Char ne kadar güzel olursa olsun FF olsun Full nova olsun ne olursa olsun eğer kullanmayı bilmiyorsan ve o insan tam bir yav.... ise ve arkadaşlarını dinlemeden satarsa yediği ekmeye pislerse ne yaparsa yapsın o chardan hayır gelmez.

Tamam da bunu neden buraya yazıyorsun?Yapanların topic'ine yazsan daha iyi olur en azından yüzleri kızarır 😘
H
HostPust ⭐ 16y

Tamam da bunu neden buraya yazıyorsun?Yapanların topic'ine yazsan daha iyi olur en azından yüzleri kızarır 😘

ERENNN SEN KENDINI COKKKKKKK İYİ BİLİYORSUN 😊 ADAM SANDIM AMA ADAM DEGILMISINIZ 😊 EMRE EREN YUNUS >>> Siz kendinizi cok ıyı bılıyorunuz 😊 aranızda tek bır adam gıbı adam var harun abı
T
The_White ⭐ 18y
Çar iyimiş kivre 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: