S StupidLove OP ⭐ 17y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 16 yil once #2 Güzel sp 105 levelde düşünün kasın biraz daha ilerde süpper bi char olsun.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seal Of Love ⭐ 17y 16 yil once #3 şahane sP , Devam böyle 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #4 ulen eren 😄 alttan indirmemişsinde yazı yerini " Boşluk " yapıp yollamışsın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #5 ulen eren 😄 alttan indirmemişsinde yazı yerini " Boşluk " yapıp yollamışsın :DFantazi ^^ps:tebrikler güzel kasıyosunuz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 16 yil once #6 Eren ben gökhan, ne zmn başlıyoruz plvl e?bende de 1,8 oldu ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #7 Eren ben gökhan, ne zmn başlıyoruz plvl e?bende de 1,8 oldu ^^bi charı bana verin plvl nizi yapayım hehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PowerInMe ⭐ 17y 16 yil once #8 Süper Built ne olucak? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 16 yil once #9 Yerinde olsam 5 million a kadar giderim.. 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 16 yil once #10 Güzel oluyo güzel.PS:ThE_DoCToR :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turker_35 ⭐ 17y 16 yil once #11 slotu bosaltsanızda bızde sebeplensek sunun surasında aynı guıld elemanıyız:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PRoFeSSiYoNaL ⭐ 17y 16 yil once #12 2,5Bil Yapmadan Bozmayın bence 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_2 ⭐ 17y 16 yil once #13 owwwwwwwwwwwwwwwwwww SÜPERSİN!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil