Icerige atla
Extraloob

İsyan Belgeseli

· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
Minotoche OP ⭐ 17y
GÖZTEPE’li taraftarlarımızın merakla beklediği ”İsyan Belgeseli”ile buluşmasına artık sayılı günler kaldı.Kemal Telci kardeşimizin büyük bir özveriyle aylardır sürdürdüğü çalışmalar bitme aşamasına geldi.Kurgu için İstanbul’da bulunan Kemal Telci;belgeselin haftasonuna kadar biteceğini belirtti.GÖZTEPE’li birkaç büyüğümüzün vasıtasıyla toplu gösterim için görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken;belgeselin 20-22 Ağustos tarihlerinde gösterime sunulması planlanıyor.Göztepe İsyan Belgeseli fragmanları

İsyan Fragman 1

İsyan Fragman 2

İsyan Fragman 3

İsyan Fragman 4

İsyan Final Fragman

Bunları İzleyerek Göztepe Sevgisini anlıyamazsınız ama izlemenizi öneririm..
9 Yanıt
I
Göztepe ve Hodri meydan.Dahasını tanımam^^
A
Avenger ⭐ 18y
Göztepe sevgisi belgeselle değil hayatın içinde anlaşılır...Ama yinede güzel yapmışlar 🍺
_
Özellikle karşıyakalıların izlemesi gereken bir belgesel 😊
B
Beijo ⭐ 19y
ee ne bu şimdi artiz mi bunlar ? ne kadar sinir oluyorum bu tiplere var ya...
M
Minotoche OP ⭐ 17y

beğenmiyorsan bile laflarına dikkat ediceksin. Göztepeli'nin birne bir laf gelsin çok sinirlenirim..
B
Beijo ⭐ 19y

beğenmiyorsan bile laflarına dikkat ediceksin. Göztepeli'nin birne bir laf gelsin çok sinirlenirim..

ben video'da gördüklerimi söylüyorum arkadaşım yok asarız yok keseriz bilmem ne acayip sinir oluyorum bu tiplere o kadar...
B
Beijo ⭐ 19y
he lafım yanlış anlaşılmasın ben sadece Göztepeliler için konuşmuyorum bu tip davranışlar sergileyen herkese sinir oluyorum neyse konu dağılmasın ...
M
Minotoche OP ⭐ 17y
he lafım yanlış anlaşılmasın ben sadece Göztepeliler için konuşmuyorum bu tip davranışlar sergileyen herkese sinir oluyorum neyse konu dağılmasın ...

bu tip davranışlar bize sergilenmezse(emniyet) bizde bu tür şeyler yapmayız 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: