Dİkkatimi cekti okan abinin işleri cok yogun bu aralar site üzerinden alım satım işlerini baska birine daha devretmesi gerektigini düşünüyorum . Tek kişi ilgilenmesi zor olur hem cogu arkadasımız beklemekten kurtulur.
He bide site satış için sadece bi msn açsanız iyi olur site üzerinden pmleşmek zor oluor xD
İstekler bitmez buda bi istek :)
· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
siteden mesajlasmak daha iyi bence
siteden mesajlasmak daha iyi bence
Zor oluyor ama bi pm atıorum cvp gelmesini beklemek ölüm 😊
Gold alıcam para yatırdım okadar abiyi bekliyorum
Char soyulmustu premium bosa gidio kasamıorum
Char soyulmustu premium bosa gidio kasamıorum
1) http://www.extraloob.com/v6 sayfalarımızda ONLINE DESTEK var.
2) ödemeni yaptın sbotunuzu aldınız geriye 44 TL bakiye kaldı onunlada gold alacağız.
3) 7/24 ben online'ım lakin sen gidiyorsun geliyorsun.
2) ödemeni yaptın sbotunuzu aldınız geriye 44 TL bakiye kaldı onunlada gold alacağız.
1) http://www.extraloob.com/v6 sayfalarımızda ONLINE DESTEK var.
Tamam hemen alalim burdaysan..
Alexanderda 44 ytlik gold
Nick Killer_Child
msn olursa çok soyulma vs... şeyler olur
mesela
diyelim böyle msn adresi
extraloob@......... .com
hırsız adam böyle bir msn açarsa
extraloob@.........[bir harf].com
sende dikkat etmezsin adama charı söyledin adam charını çalar ve sen dersinki extraloob çarımı çaldı ama msne bakıyorsun başka msn.Bence Ö.M. yolu ile daha iyi.
Dikkkat:Birisi ile takas - Char satış işlemerini extraloob.com aracılığı ile yapın.Yapamassanız charı alacak kişi ben extraloobdan .......... yım derse lütfen bana siteden ö.m. atarmısın diyin yoksa suç , suçsuzların başına kalıyor
mesela
diyelim böyle msn adresi
extraloob@......... .com
sende dikkat etmezsin adama charı söyledin adam charını çalar ve sen dersinki extraloob çarımı çaldı ama msne bakıyorsun başka msn.Bence Ö.M. yolu ile daha iyi.
Dikkkat:Birisi ile takas - Char satış işlemerini extraloob.com aracılığı ile yapın.Yapamassanız charı alacak kişi ben extraloobdan .......... yım derse lütfen bana siteden ö.m. atarmısın diyin yoksa suç , suçsuzların başına kalıyor
msn olursa çok soyulma vs... şeyler olur
mesela
diyelim böyle msn adresi
extraloob@......... .com
Katılıyorum..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap