Icerige atla
Extraloob

İstekler bitmez buda bi istek :)

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
Shooter16 OP ⭐ 18y
Dİkkatimi cekti okan abinin işleri cok yogun bu aralar site üzerinden alım satım işlerini baska birine daha devretmesi gerektigini düşünüyorum . Tek kişi ilgilenmesi zor olur hem cogu arkadasımız beklemekten kurtulur.

He bide site satış için sadece bi msn açsanız iyi olur site üzerinden pmleşmek zor oluor xD
9 Yanıt
J
JbS ⭐ 17y
siteden mesajlasmak daha iyi bence
S
Shooter16 OP ⭐ 18y
siteden mesajlasmak daha iyi bence

Zor oluyor ama bi pm atıorum cvp gelmesini beklemek ölüm 😊
S
Shooter16 OP ⭐ 18y
Gold alıcam para yatırdım okadar abiyi bekliyorum

Char soyulmustu premium bosa gidio kasamıorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1) http://www.extraloob.com/v6 sayfalarımızda ONLINE DESTEK var.
2) ödemeni yaptın sbotunuzu aldınız geriye 44 TL bakiye kaldı onunlada gold alacağız.
3) 7/24 ben online'ım lakin sen gidiyorsun geliyorsun.
S
Shooter16 OP ⭐ 18y
1) http://www.extraloob.com/v6 sayfalarımızda ONLINE DESTEK var.
2) ödemeni yaptın sbotunuzu aldınız geriye 44 TL bakiye kaldı onunlada gold alacağız.
3) 7/24 ben online'ım lakin sen gidiyorsun geliyorsun.

Tamam hemen alalim burdaysan..

Alexanderda 44 ytlik gold

Nick Killer_Child
A
Achilles ⭐ 18y
msn olursa çok soyulma vs... şeyler olur
mesela

diyelim böyle msn adresi

extraloob@......... .com

hırsız adam böyle bir msn açarsa

extraloob@.........[bir harf].com

sende dikkat etmezsin adama charı söyledin adam charını çalar ve sen dersinki extraloob çarımı çaldı ama msne bakıyorsun başka msn.Bence Ö.M. yolu ile daha iyi.

Dikkkat:Birisi ile takas - Char satış işlemerini extraloob.com aracılığı ile yapın.Yapamassanız charı alacak kişi ben extraloobdan .......... yım derse lütfen bana siteden ö.m. atarmısın diyin yoksa suç , suçsuzların başına kalıyor
E
EliteTurk ⭐ 18y
msn olursa çok soyulma vs... şeyler olur
mesela

diyelim böyle msn adresi

extraloob@......... .com

hırsız adam böyle bir msn açarsa

extraloob@.........[bir harf].com

sende dikkat etmezsin adama charı söyledin adam charını çalar ve sen dersinki extraloob çarımı çaldı ama msne bakıyorsun başka msn.Bence Ö.M. yolu ile daha iyi.

Dikkkat:Birisi ile takas - Char satış işlemerini extraloob.com aracılığı ile yapın.Yapamassanız charı alacak kişi ben extraloobdan .......... yım derse lütfen bana siteden ö.m. atarmısın diyin yoksa suç , suçsuzların başına kalıyor

Katılıyorum..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: