Icerige atla
Extraloob

Güccük bi istek

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
Silkroad denen lanet olası oyunu bıraktım yeni bir oyun arıyorum "G"aymax gibi bir şirketin sahip olmadıqı bir oyun arıoyurm wow hariç önerileriniz için şimdiden THX
13 Yanıt
J
JawBreaker ⭐ 18y
Karahan Online
Warrior Epic
2moons...

Ps: viewforum.php?f=36
C
Castiela ⭐ 18y
Jade Dynasty dene , kendinden botu var çok sağlam bir oyun , bot illegal değil oyun içinde npcden satın aldığın esper ile bota sahip oluyorsun...
X
Xplosive ⭐ 17y
Karahan öneriyorum.
M
Mirage ⭐ 19y
Cabal 🤘
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Jade Dynasty dene , kendinden botu var çok sağlam bir oyun , bot illegal değil oyun içinde npcden satın aldığın esper ile bota sahip oluyorsun...

😆 😜 🤘 🍿 😁 👋

Ps: Bot olmasa sen bir hiçsin anlaşılan..
B
Karahan !
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Cabal,Karahan,Warrior Epic 🤘
W
Öncelikle ''Bot'' yada ''Ödeme yapılarak bir takım öncelikler kazanılan oyun'' lardan uzak dur.Ayda 30 lira paşa paşa öde , öyle server'a girme problemi giripte yok yüzde 200 exp yüzde 65 defans 10'lu pot 5'li bilmem ne dress mress rezillikler oraşma 😉.WoW olmasın demişsin ; EvE oynayabilirsin diğer oyunların aksine fantezi değil bilim-kurgu , bunun yanında AoC oynayabilirsin , her ne kadar üye sayısı az olsada , Guild Wars oynayabilirsin , bir defa oyunu satın alır , kapanana dek oynarsın oyunu.
P
Prophecy ⭐ 17y
Dota ve C.s. yap 2 oyun muhtesem gidiyo ne para vermen gerekiyo ne girme problemin var tavsiye ederim 😉
A
alpbey07 OP ⭐ 18y
tercıhım jade dynasty
R
Rhea ⭐ 19y
Trackmania oynayabilirsin araba yarışı oyunudur bi hayli güzeldir.
T
TheProzac ⭐ 19y
En iyisi online oyun oynama kardeşim 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: