Icerige atla
Extraloob

İşte knightnin seviyesi

· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
CrimeIce OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

😆 😆
23 Yanıt
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
xD wala 1x oyuncular oynuo 😄 ben dahil 😄
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
😆 😆
J
jumper ⭐ 19y
sroda olsa heralde biraların etkisi gecsin ole oynarsınız- eve kız atmısken sroyu naapcan git keyfine bak bot denen seyi bosunamaı yaptık- once tras olunus - bu bir oyun unutmayın işiniz daha onemli patron sinirlenirse fena olur gibi seyler olur heralde
U
Uykucu ⭐ 19y
Zuhahaha Bu Gerçek mi? 😄
C
CrimeIce OP ⭐ 18y
Evet üstelik laucherde çıkıyomuş. 😆
T
Tarantella ⭐ 19y
muhauhauhauhauhauhuahuahuahua
S
savatapo ⭐ 19y
çok güzeL aga eLLerine sağLık 😄
M
murat_07 ⭐ 19y
eet bende bgün silkroad yokken bi giriyim dedim onu gördüm okudum kapattım xD
M
Midbroke ⭐ 18y
evet launcher da çıkıyor arkadaş 1x ler oynuyor demiş ona katılmıyorum 😄 + bide bunu yazmalarının sebebi oyuna körü körüne bağlanıyorlar o yüzden sro da bu yazının çıkmaması joymax ın - lerinden yazcak olsa da nerde yazıcak ki zaten
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Ödevlerinizi Yapmadan Lütfen Oturmayın xD
S
sfr ⭐ 19y
gerçekten dogru launcherde 1 aydır o var sanırım 😉
C
sroda olsa heralde biraların etkisi gecsin ole oynarsınız- eve kız atmısken sroyu naapcan git keyfine bak bot denen seyi bosunamaı yaptık- once tras olunus - bu bir oyun unutmayın işiniz daha onemli patron sinirlenirse fena olur gibi seyler olur heralde

Koptum ya xD
R
Rapche ⭐ 19y
En güzeli cabal 18-20 yaş altı oyuncu sayısı parmakla sayılıcak kadar az 😉
M
Midbroke ⭐ 18y

sana katılmıyorum guilde kimi alsam 20- yasındaydı 😁 bıraktım zaten oyunu 😄
R
Rapche ⭐ 19y

sana katılmıyorum guilde kimi alsam 20- yasındaydı 😁 bıraktım zaten oyunu :D

Valla 4-5 aydır oynuyorum ama çok az rastladım 😄 Neyse olsa bile knight'taki gibi yüzsüz değil bunlar aga 10k pls beni kas pls o pls şu pls vs. demiyolar 😈
P
passion ⭐ 19y
Sroyada lazım böyle bir launcher 😈 Eve kız attıysan salla sroyu al bi bot bak keyfine 😈
T
TitusPullo ⭐ 19y
off bu ne yaa. Knight oynayan kaldımı hala. oyunun suyu çıktı. Rezil durumda şu an.
S
Bir şey unutulmuş ama YATMADAN ÖNCE SÜTÜNÜZÜ İÇMEYİ UNUTMAYIN bunuda eklesinler launchere 😆 😁
T
Torquel ⭐ 19y
Muahahah hade kişisel bilgiler fln kucuk arkadslafr için onemli ama odewden sana ne lan arkadsımmm.Eskiden sizin yuzunuzden sınıfta kalıoduk.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: