- Resim Silinmiş.
😆 😆
İşte knightnin seviyesi
· 23 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
xD wala 1x oyuncular oynuo 😄 ben dahil 😄
😆 😆
sroda olsa heralde biraların etkisi gecsin ole oynarsınız- eve kız atmısken sroyu naapcan git keyfine bak bot denen seyi bosunamaı yaptık- once tras olunus - bu bir oyun unutmayın işiniz daha onemli patron sinirlenirse fena olur gibi seyler olur heralde
Zuhahaha Bu Gerçek mi? 😄
Evet üstelik laucherde çıkıyomuş. 😆
T
Tarantella
⭐ 19y
muhauhauhauhauhauhuahuahuahua
çok güzeL aga eLLerine sağLık 😄
eet bende bgün silkroad yokken bi giriyim dedim onu gördüm okudum kapattım xD
evet launcher da çıkıyor arkadaş 1x ler oynuyor demiş ona katılmıyorum 😄 + bide bunu yazmalarının sebebi oyuna körü körüne bağlanıyorlar o yüzden sro da bu yazının çıkmaması joymax ın - lerinden yazcak olsa da nerde yazıcak ki zaten
Ödevlerinizi Yapmadan Lütfen Oturmayın xD
gerçekten dogru launcherde 1 aydır o var sanırım 😉
C
CeyhunEroqlu
⭐ 18y
sroda olsa heralde biraların etkisi gecsin ole oynarsınız- eve kız atmısken sroyu naapcan git keyfine bak bot denen seyi bosunamaı yaptık- once tras olunus - bu bir oyun unutmayın işiniz daha onemli patron sinirlenirse fena olur gibi seyler olur heralde
Koptum ya xD
En güzeli cabal 18-20 yaş altı oyuncu sayısı parmakla sayılıcak kadar az 😉
sana katılmıyorum guilde kimi alsam 20- yasındaydı 😁 bıraktım zaten oyunu 😄
sana katılmıyorum guilde kimi alsam 20- yasındaydı 😁 bıraktım zaten oyunu :D
Valla 4-5 aydır oynuyorum ama çok az rastladım 😄 Neyse olsa bile knight'taki gibi yüzsüz değil bunlar aga 10k pls beni kas pls o pls şu pls vs. demiyolar 😈
Sroyada lazım böyle bir launcher 😈 Eve kız attıysan salla sroyu al bi bot bak keyfine 😈
T
TitusPullo
⭐ 19y
off bu ne yaa. Knight oynayan kaldımı hala. oyunun suyu çıktı. Rezil durumda şu an.
S
StickControl
⭐ 19y
Bir şey unutulmuş ama YATMADAN ÖNCE SÜTÜNÜZÜ İÇMEYİ UNUTMAYIN bunuda eklesinler launchere 😆 😁
Muahahah hade kişisel bilgiler fln kucuk arkadslafr için onemli ama odewden sana ne lan arkadsımmm.Eskiden sizin yuzunuzden sınıfta kalıoduk.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap