Icerige atla
Extraloob

İşte Half Life 3 ' ün İlk Ekran Görüntüsü !!!

· 55 Replies · 4.1K views · Page 3 / 3
Replies
M
MoonLife ⭐ 19y
İsteyene iyice tasarladım 😈 😁

- Resim Silinmiş.

😈
S
Spartan123 ⭐ 18y
aranızda Half life evreni hastası olan varmı ? benim gibi :? tüm oyunlarını bitirdim şahsen hala arıyorum ep3 ü bekliyorum xD
P
POTATOHEAD OP ⭐ 18y
aranızda Half life evreni hastası olan varmı ? benim gibi :? tüm oyunlarını bitirdim şahsen hala arıyorum ep3 ü bekliyorum xD

aynen bende öle hacım. half life başka bi oyun ya 😄
S
Spartan123 ⭐ 18y
hl1 , hl1 blue shift , hl1 opp force , hl2 , hl2 ep1 , hl2 ep2 bitirdim portal 15.bölümde kaldım , team fortress 2 oynuyorum , orange box sahibiyim,steam üzerinden yüzlerce half life 2 modu indirdim ve bitirdim. episode 3 ü bekliyor , eli vance ye rahmet diliyorum
C
hl1 , hl1 blue shift , hl1 opp force , hl2 , hl2 ep1 , hl2 ep2 bitirdim portal 15.bölümde kaldım , team fortress 2 oynuyorum , orange box sahibiyim,steam üzerinden yüzlerce half life 2 modu indirdim ve bitirdim. episode 3 ü bekliyor , eli vance ye rahmet diliyorum

Haklısın yav çok pisi pisine gitti adamcağız 😞

Ben varım.. 😘
M
MakmeN ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

kursun olayi bozmus levyede kursun ne arasin
S
Spartan123 ⭐ 18y

Haklısın yav çok pisi pisine gitti adamcağız 😞

Ben varım.. 😘

gman ve gmod .... Youtubeden izlemediysen izle : 101 ways to kill gman
😄
B

- Resim Silinmiş.

kursun olayi bozmus levyede kursun ne arasin

Herşey gerçekçide bi kurşunmu bozmuş olayı amaç öle bir yerde oldugu levyenin kurşunu oldugu değil.
C
gman ve gmod .... Youtubeden izlemediysen izle : 101 ways to kill gman
:D

Hocam az önce izledim süperdi 😁 . Yapanın eline sağlık 👍 .
Sende izlemediysen şunu izle:Headcrab fight(Gman inki kadar güzel değil ama olsun)
S
Spartan123 ⭐ 18y
o kadar cok video izledimki , onuda izlemisimdir.. 😄
B
BaYDaGGeR ⭐ 18y
yannız o 8/60 noluo 68 tane levye mi taşıo ya muahahahah xD xD 😄 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
resmi görür görmez gecenin bi vaktibi yarıldım annem uyandı yaw 😁 😁 😆 😆 😆 😆

ohannes

demek istiyorum bn hl1 bide opp force anca bitirdim cd alabilirsem oynucam ama oynayamıyom cd yok 😁
B
Güncellikle alakalı bir konu değil herdaim uplanabilir 😊
I
ironEyE ⭐ 18y
aynen bncede çok komedi bişi bu 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: