-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
İŞTE FİL ve awrupalı thefler
· 23 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
ben 4 tane resim koydum bırı resımlerı silmış ayıp ya
K
kralsem856
⭐ 19y
guzelmiş fillde kaç slot var?
5 slot war bende 4 ü açıktı mal da 40 unıt alıo 10 almıor artık
neden benım mesaj sayım sıfırlanmış ve actıgım konuyu bir mod 2 resmi silmiş ve suçsuz yere banlandım bu forumda neler oluyor sizede oldumu arkadaşlar ???*
G
GLaViE_KiNG_
⭐ 19y
neden benım mesaj sayım sıfırlanmış ve actıgım konuyu bir mod 2 resmi silmiş ve suçsuz yere banlandım bu forumda neler oluyor sizede oldumu arkadaşlar ???*
Evt aynı şeyler benimde başıma geldi açtığım bütün konular silinmiş ve yazdığım bütün mesajlar silinmiş Mad Question
ya bişi sorabilirmiyim bu sağ üst köşedeki boşluk ne işe yarıyo Question Laughing
ZETBEK_68_TR adlı acc mı banladılar ve bu actıgım zeybegın mesaj sayısını sılmısler bıraz önce 4 fil resmi koydum 2 si silinmiş sanırım forum hacklenmiş...
S
serdarinho
⭐ 19y
muykemmeller kardeş Mr. Green
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
S
screamadle
⭐ 19y
forumun hacklendiği falan yok, tek sorun extraloob'un gitmeden güvenipte moderatör yaptığı birisinin bütün topicleri tek tek silmesi.
kimmiş o ben onun üzerinde bişiler denicem Mr. Green Mr. Green manyakmı Very Happy ben diom kounlarım nerde mesajlar nie sıfır hatta başlık açtım o zaman Bİ MODERATÖR BENİM AÇTIĞIM BAŞLIĞI KAPASIn
güzel isim bulmusun adsdadsa ben dusundum bı sey bulamadım tospa yazdım en sonunda Mr. Green ama thıeflıgı bırakıcam iğrenc olmus hıc zevk alamadım
Sansına warlock ve wizard cıkmıs. Onlar npc diilde gercek olsaydı Daha yanlarına gidemeden yatırırlardı seni Mr. Green (Aynı lvlda kabul ediyorum Mr. Green
K
KartezyeNX
⭐ 19y
emeğine sağlk
güzel isim bulmusun adsdadsa ben dusundum bı sey bulamadım tospa yazdım en sonunda Mr. Green ama thıeflıgı bırakıcam iğrenc olmus hıc zevk alamadım
napam ısmı kabul etmedı sınırlendım en sonunda bastım tuşlara:D nese ama 3500ml para kastım sonunda fıle weda ettım:( ama para güzel saolsun guılddle çektik dowdan ıstanbula tek basıma götürdüm kımse thef deıldı sanssa bunlarda ve da resımlerı:D
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-07-25
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-07-25
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-07-25
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-07-27
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-07-27
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-07-27