Icerige atla
Extraloob

İşte Fenerin Son WersioNu 31 / 01 /2008

· 47 Yanıt · 3.5K görüntüleme
D
DarKK OP ⭐ 19y
İşte Fernerin Hazin Sonu xDxD
Oyun İçin DeğerMi!!!!!
1.!

2.!

3.!

4.!

5.!

BuNLar SadeCe iBReT , Oyun İçin Değer Mi!!!
GüzeL Bi fenerLi Sorun 1 Gold HeHe
Biliyorum fenerLiler Kızacak Ama
Bi FanatiK GALATASARAYLI Olarak fenerden Utanıyorum!!!!!!!! Yazık Sana fb
47 Yanıt
M
MoonLife ⭐ 19y
resimler nerde Exclamation Exclamation
D
DarKK OP ⭐ 19y
Tmm Dır Mr. Green
B
bannedddd ⭐ 19y
AsiKurt ne yapmak istemiş anlamadım, amacı ne? Mr. Green Mr. Green
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
1 gold Twisted Evil Twisted Evil
D
DarKK OP ⭐ 19y
Tipik Bir FenerLinin Nasıl NeZaman Nerde Ne Yapacağını Bilmediğini! Sadec e Bir Ornek Mr. Green
U
UrbanChaos ⭐ 19y

Tipik Bir FenerLinin Nasıl NeZaman Nerde Ne Yapacağını Bilmediğini! Sadec e Bir Ornek Mr. Green

Her Fenerlı Boyle Bi Dangalak Herife Benzmez Isınız Gucunuz Feneri Durzu Bi hale Dusurmek Veletin Teki Simdi Boyle Yaptn Eline ne Geçti Ölümüne GFB.. Exclamation
D
DoNJuaN ⭐ 19y
iyide fenerle ne alakası var resimlerin . . . hayal gücün cok kuvveetli sanırım Mr. Green
D
DarKK OP ⭐ 19y
EweT Hayal Gücüm Çok KuvvetLi Ben Her FenerLi Böyledirde Demedim
Tipik Bir FenerLi DeDim !!!!
Anlatmaya Çalıştığım Şey Sadece FenerLi Birinin Oyun İçin Takımını Değiştirmesi!
Bir Daha Söylüyom Her FenerLi Demedim!!
Sadece Bir ÖrneK extraokk
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
iste ne beklersin tipik fenerli örneği headbang2ft9
D
DeepdarK ⭐ 19y
Siz öle sanın adam öle der alır parasını arkanızdan küfür eder doğrumu deil tabiki ama böleleride var.
D
DeepdarK ⭐ 19y

Her Fenerlı Boyle Bi Dangalak Herife Benzmez Isınız Gucunuz Feneri Durzu Bi hale Dusurmek Veletin Teki Simdi Boyle Yaptn Eline ne Geçti Ölümüne GFB.. Exclamation

+35136465168513
D
DarKK OP ⭐ 19y
Yhw Lafı Nerden AnLıorsuNuz??? BeN Her fenerLi Demedim Tipik Bir feNerLi DeDim!!
Bu Lafı Göz Önünde Bulundurun
Razz
B
By_41_Lee ⭐ 19y
kardeşim sadece fenerliler yapmıyo bunu tamm mı fenerle bi alakası yoq o çocuk salagın teki kendini biyerden aşaga atsın hea bu arada Fenerden igreniyomuşun Bende bi Fenerli olarak senin gibi galatasaraylılardan igreniyorum Neutral dikkat et senin gibi galatasaraylılar yazıyorum digerleri üzerine alınmasın bizim kimseyle sorunumuz yoq ... onu yapan adamda zaten fenerli deqildir detective
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Yazık sana DarKK
T
bırakın çocuk eğlensin herkesin dediğini kafaya takarsanız olmaz bu iş
ben resimlere bile bakmadım kim ki o fenerlileri yargılıyo
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Hacı bide Yazık sana FB yazmış Evil or Very Mad
M
MakmeN ⭐ 19y
gelmiş 10 yasinda cocuk eglenio takmaya degmez birakin takilsin mutlu olsun
G

Yhw Lafı Nerden AnLıorsuNuz??? BeN Her fenerLi Demedim Tipik Bir feNerLi DeDim!!
Bu Lafı Göz Önünde Bulundurun
Razz

burada geçen tipik kelimesi fenerli olan grubun hepsinin ortak özelliği anlamına gelir.bilmediğin konularda tdk sözlüğüne sığın ve laflarını yanlış biliyuorsan savunma kardeş.
naziler,fransızlar,amerikanlar yıllar önce soykırım yapmadı aslında, bu ülkelerin askerleri soykırım yaptı. böööle bişey bu bikaç dangalak yüzünden herkesi suçlama hakkı kimseye verilmez
D
DarKK OP ⭐ 19y
Alayınızın WarYa Bişi Dicem Lafı Üstüne Alınanın ... Siz AnladınıZ KeyFim değiLmi İstediğim Gibide Eğlenirim Kimsede Sesini ÇıkaRamaZ!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: