Icerige atla
Extraloob

İşte Fenerin Son WersioNu 31 / 01 /2008

· 47 Yanıt · 3.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
B
By_41_Lee ⭐ 19y

Alayınızın WarYa Bişi Dicem Lafı Üstüne Alınanın ... Siz AnladınıZ KeyFim değiLmi İstediğim Gibide Eğlenirim Kimsede Sesini ÇıkaRamaZ!

lan düzgüm konuş Salak insan Alayınızıymış ne sanıyon olm sen kendini keyfindende sendende başlatma Evil or Very Mad
D
DeepdarK ⭐ 19y

Alayınızın WarYa Bişi Dicem Lafı Üstüne Alınanın ... Siz AnladınıZ KeyFim değiLmi İstediğim Gibide Eğlenirim Kimsede Sesini ÇıkaRamaZ!

Sen kimsin bilader adam ol. Yoksa seni tutmazlar burda. Ya insan gibi forumdan yararlanırsın işine bakarsın yada by by
T
herkes istediği gibi eğlenemiyo işte yawrum burası babanın evi degil forum kuralları var şimdi ben sana küfrederek mutlu olcam özgür müyüm?? cvp ver bi bakim evet diyebilirsen ya işine gelmediği için yada yuzsuz oldugun içindir
D
DeepdarK ⭐ 19y

herkes istediği gibi eğlenemiyo işte yawrum burası babanın evi degil forum kuralları var şimdi ben sana küfrederek mutlu olcam özgür müyüm?? cvp ver bi bakim evet diyebilirsen ya işine gelmediği için yada yuzsuz oldugun içindir

Hacım devamını bekliyoruz...Very Happy
T

Asabiyim komplekliyim Antu üyesiyim adamın aklını alırım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
B
By_41_Lee ⭐ 19y

Asabiyim komplekliyim Antu üyesiyim adamın aklını alırım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Yürü daYı yürü Mr. Green Bende sinirliyim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdınmı kedi gibin insanımdır Mr. Green
L
Leet1 ⭐ 19y
Resimler yok Laughing
G
Rock'n Coke gibisin çadır kurmak istiyorum
D
DeepdarK ⭐ 19y

Rock'n Coke gibisin çadır kurmak istiyorum Twisted Evil

Pohahh
D
DarKK OP ⭐ 19y
edit...
B
By_41_Lee ⭐ 19y
edit...
D
DeepdarK ⭐ 19y

edit...

Hade Janem Allah versin.. Yürüde arka plakanı görelim..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

edit...

İkinizde Birer Uyarı Aldınız .
T

edit....

Bizde senin dıttt gittiğini gormeye çok meraklıyız ve gordukte
hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
B
By_41_Lee ⭐ 19y
Ulan varya böyle salak adamlar yüzünden bide uyarı aldık Confused
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Konuşmalarına Çeki Düzen Ver Wink Ha Sanmaki Senin Mesajlarını Falan İnceliyorum Rahatsız Olanlar Mesajlarını Bildiriyor Wink
B
BlackLighT ⭐ 19y
papaz cıkcak topicte kilit atın bence Mr. Green Very Happy dağılın lan vururum satırı Razz Mr. Green (şaka yapıyorum xD)
M
MakmeN ⭐ 19y
bencede kilitleyin bi bebe yuzunden olay olcak
D
DeepdarK ⭐ 19y

bencede kilitleyin bi bebe yuzunden olay olcak

+1
B
By_41_Lee ⭐ 19y

Konuşmalarına Çeki Düzen Ver Wink Ha Sanmaki Senin Mesajlarını Falan İnceliyorum Rahatsız Olanlar Mesajlarını Bildiriyor Wink

iiiii

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: