Icerige atla
Extraloob

İşte 200.000 yıl önceki kadın

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Natıonal Geographic uzmanları, 200 bin yıl önce Avrupa ve Asya'da hüküm süren Neanderthal insanın kalıntılarını inceleyerek, ilk kez "ilkel kadının" neye benzediğini tespit etti

Dergi ilkel kadının portresini kapağına taşıdı. 200 bin yıl önceki kadının günümüz kadınından epey farklı olduğu gözleniyor.

20 Yanıt
J
Journalist ⭐ 19y
İlkel kadınlar Çağdaş Erkeklerden Hoşlanıyormuş Herhalde 😄

L
Leet1 ⭐ 19y
Hiç sexy değilmiş Eskinin kadınları 😜 😈 😁
W
ya beyler yine evrim meselesini ssleyip pusleyip sunuyorlar gene maymuna benzetmeye çalışılmış allah ıslah etsin konu uzerinde durulmaya değmeyecek kadar değersiz zaten kilit atabilsem atardım.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y

😈 😈
M
Midbroke ⭐ 18y
Az önce MSN açıldığında görmüştüm fakat girip bakma zahmetinde bulunmamıştım . Burda gördüğüm iyi oldu ^^
M
MaPaP4 ⭐ 19y
Knight onlinedeki orc carlara benziyor!! 😄
M
Macro OP ⭐ 19y
ya beyler yine evrim meselesini ssleyip pusleyip sunuyorlar gene maymuna benzetmeye çalışılmış allah ıslah etsin konu uzerinde durulmaya değmeyecek kadar değersiz zaten kilit atabilsem atardım.

Aksini kanıtlayamayıp sadece bazı tabular yüzünden evrim yoktur demek bağnazlıktır bence
A
addIcFb ⭐ 19y
Bunlar ne böle ya..:S kaptan mağara adamı gibiler
T
TitusPullo ⭐ 19y
Pasaklı ☕
M
Macro OP ⭐ 19y
Pasaklı ☕

😆 +1. ama bugünün şartlarına göre değerlendirmeyelim
N

ee koskoca dunya da bı kac tane olunca bence bakmazsın sexylıge kese kagıdı 😁 😁 😁
M
Macro OP ⭐ 19y
yalnız bunlar neanderthal yani 2. insan türü. diğer insan türü yani bizim atalarımız homosapiens bunların soyunu yok etmiştir. Homosapiens beynini kullanan demektir
W
komik ya
P
Doğal olarak her işi kadın , erkek paylaşımlı olarak yapıyordu. Kadının yüz hatlarının o kadar erkeksi olması hem çiğ yemekten hem de erkek kadar çok çalışmasından kaynaklanıyor. Yüzündeki kiri silin , saçlarını uzatın bildiğiniz kadın olur. Sadece fazla kaslı o kadar ☕
O
bencede kese kağıdı 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Az önce MSN açıldığında görmüştüm fakat girip bakma zahmetinde bulunmamıştım . Burda gördüğüm iyi oldu ^^
I
Şu tür şeylere bayılıyorum.
Teşekkürler paylaştıgın için.
M
Macro OP ⭐ 19y
Uplayana çok teşekkürler eski bi konuydu xD
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Hiç elverişli değil xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: