P Prisoners OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Issız Adam Serisi (:Yorumlarınızı Bekliyorum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 17 yil once #2 nice TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #3 Verildi galiba. 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iNFeCTioN ⭐ 18y 17 yil once #4 çok iyi yaa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HastaHerif123 ⭐ 18y 17 yil once #5 süper çalışma TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #6 Bunuda ekle,benm eserim haha 😁 - Resim Silinmiş.Değiştirildi :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #7 Çok güzel ve komik duruyor hepsi. 😄Ps:Verilmişti. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 17 yil once #8 Verildi galiba. 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #9 resimler güzel olmuş ellerine sağlık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 17 yil once #10 sonuna kadar dayandımda vandam da yıkıldım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker ⭐ 18y 17 yil once #11 ''Van Dam'' beni bitirdi. 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil